מיתולוגיות

jader

New member
מיתולוגיות

רציתי לשאול אם משהו קרא כאן את "המיתולוגיה היהודית" ולשמוע דעות על הספר. אני עוד לא בטוחה אם אהבתי או לא... חוץ מזה רציתי לומר שאני שמחה שמצאתי פינה של עניין ומחשבה ברשת בברכת שנה טובה!

Rivendell

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

את מוזמנת לעבור את "טקס החניכה" שלנו (רק אם את רוצה) - לספר לנו בפירוט על כמה מהספרים שהכי אהבת, ולמה. לגבי המיתולוגיה, לא קראתי. אבל בטח תקבלי תשובות בבוקר

קובנר

New member
אבל זה לא

אבל זה לא מספיק לי ונוס את הולכת את באה עם כל היופי שלך לפעמים את אפילו ישנה אצלי לעיתים אפילו רוחצת כלים את לא עוזרת לי ונוס כשאני בסערות ובחושך המערות שאני כבר לא יכול להזות ולהפליג מהמיטה הזאת לא ונוס אני רוצה את הדבר האמיתי כלומר אותך איתי אני עייף מאוד ואני רעב וכמה אפשר עוד לאכול מיתולוגיה מילים: יהונתן גפן להקת פלורידה?

Rivendell

New member
וזכויות היוצרים היכן? ../images/Emo13.gif

זה כל השיר, או חלק ממנו?

אם כבר הזכרת זכויות יוצרים, הרשי לי

להפנות אותך ואת חברי הפורום הנכבדים (מי שזמנו יקר לו וחשוב מוזמן מראש לדלג על הודעה זו ועל ההפניות ממנה). לאחר פרסום ההודעה הידועה לשמצה לגבי שאלת השערות, נדהמתי לגלות שהיצירה נגנבה והועתקה לפורום אחר. להלן דין ודברים בין עורך-דיני לבין חברי הפורום הגונב. הרגישו חופשי לתרום נא מבינתכם. ושוב, שלא תגידו שלא הזהרתי - מי שלא נכון לבזבז זמנו על השטויות שלי, מוזמן כבר עכשיו שלא ללחוץ על הלינק)

קובנר

New member
את מוזמנת

ללחוץ על הקישור שבהודעה הקודמת, להיכנס ל"אני שר" ושם ל "אבל זה לא". ההנאה מובטחת

למעלה