מיתולוגיה למיתר, עבור...

ronmerav

New member
מיתולוגיה למיתר, עבור...

סיימתי לקרוא את הספר ארטמיס פאול, והריני מדווח על כך למיתר, כפי שהבטחתי. זה לא מד"ב, כי אם פנטסיה המבוססת על המיתולוגיה האירית. נחמד ומשעשע, מתאים לחובבי ספרות ילדים (ואני ביניהם!). ובלי בולים הקשורים לנושא - אי אפשר. הבולים האלה כל כך מצאו חן בעיני, עד שחרגתי ממנהגי וקניתי גם גלויות מירב שלהם.

Athaclena

New member
ממש כרגע סיימתי לקרוא את השלישי

שהביאו לי אתמול. זו סדרה חמודה לילדים, הספר הראשון תורגם לעברית, והאחרים נקראים: artemis fowl: the arctic incident artemis fowl: the eternity code אני מאוד נהניתי מהם, וכך גם אמא, אח וחברה שלי... מומלץ

python 4

New member
איזה בולים יפים../images/Emo99.gif

איפה אנשים משיגים כאלה בולים יפים, ולמה לי אין אותם?

ronmerav

New member
זמן וכסף זה שם המשחק

וגם מזל... כיוון שאני מנוי על הידיעון של השרות הבולאי האוסטרלי (זה בחינם, מי שמעוניין אשלח לו כתובת להתקשרות , אחרי שאבדוק אם יש הנחה לחבר מביא חבר), - אני נתקל בדברים המענינים. אם הבולים הללו היו מונפקים בניו-זילנד, למשל, כנראה לא הייתי יודע עליהם. לסיכום, הכותרת של התגובה שלי צריכה להראות כך: זמן וכסף עדיין לא מבטיחים כלום.

rachelea

New member
חה...חה...חה... תקבל הנחה?

יתחילו לחייב אותך.... הנחה על חינם משמע- מינוס. מכאן שאם תנצל את "חבר מביא חבר" - תשלם. ןעכשיו ברצינות: אם הידיעון הוא חינם, בהחלט אשמח לקבלו (כך אדע מראש אם בכוונת האוסטרלים להנפיק איזשהו בול בנושא סביבונים. עד כה לא הנפיקו כזה כך שיש עוד סיכוי...

ronmerav

New member
טוב, אז אל תזכירו את שמי.

ובאמת, מה שהכי יפה כאן בפורום, לדעתי, זה התגובות. חה חה חה של רחל עשה לי את היום, זה מראה שגם אחרים מעריכים את חוש ההומור שלי, ושאני לא סתם איזה אידיוט שכותב שטויות ( מכירים את הסיפור על הצנוע הידוע?). הכתובת: Australian Philatelic Bureau Australia Post PO Box 4000 FERNTREE GULLY VIC 3156 AUSTRALIA PHONE: +61 3 9887 0033 Fax: +61 3 9887 0236 [email protected]

ronmerav

New member
השרות הבולאי האוסטרלי

המשך: מקבלים 6 חוברות בשנה, בכל אחת יש טופס הזמנה. שולחים הזמנה בפקס' וניתן לשלם בכרטיס אשראי. מאוד נוח, והם לא מגזימים בכמות ההנפקות. לאחרונה החלו לחייב כל משלוח בדמי טיפול, ולכן אני מזמין את האוסף השנתי, היתרון שמקבלים הכל בפעם אחת וזה מגיע בספר מהודר עם הסברים.

python 4

New member
תודה רון!

גם אני רוצה בולים יפים מאוסטרליה. נראה לי שאני גם יקנה את האוסף השנתי - כמו שאני עושה לגבי ישראל (אני לא מנוי בשירות הבולאי). למרות שאני בטוח שיהיו פה כמה שלא אוהבים את הדרך הזו..

תמיר1991

New member
שוב תודה, אם יהיה משהו תודיע

לי. אם אני אמצא בולים אם אותיות כבר אדע למי לפנות. תמיר.

python 4

New member
ובולים עם דגלים!

אני אוסף גם בולים על דגלים עליהם. תודה!

בּני

New member
רק בולים ?

או שגם מטבעות וטלכרטים עם דגלים מעניינים אותך ?

למעלה