מיתוג מחדש לבזק

veisserd

New member
מיתוג מחדש לבזק

מעניין מי ה"משקיען" שהצליח לחלץ מבזק הון כסף בשביל "מיתוג מחדש" ובסוף כל מה שהוא עשה זה צבע את ה- "B" בכול הישן של בזק ?

veisserd

New member
פיליפ בולקייה - נאוגרופ

מעניין כמה הוא חייב אותם על הגרפיקה ללוגו ה"חדש".........

../images/Emo6.gif

זה בדיוק מה שאני חשבתי! נראה לי שווה הסבה מקצועית

גייסט

New member
זה לא מיתוג ולא בטיח.

רענון גרפי של הלוגו. מיתוג זה משהו אחר שלא קשור לנראות קודם,, אלא הרבה הרבה אח"כ..

מנגה

New member
הישן יותר יפה

בכלל יש תופעה בארץ של מיתוגים מחדש, מה הקטע? קוקה קולה ומלבורו ומקדונלס כבר מאה שנה עם אותו מותג והולך להם מעולה

gesus

New member
גם קוקה-קולה ממציאה את עצמה מחדש בכל שנה

הלוגו בעיקרון נשאר אותו דבר, אבל משחקים עם העיצוב ונותנים כל מיני ערכי מותג חדשים. אגב קוקה קולה, ככה מגדירים בבלגיה את טעם החיים.

Sushiandsushi

New member
מיתוג מזעזע מה זה הB המגעיל הזה?

פשוט בדיחה מה שכן מרינה מקס-ברנר שרה מדהים בקאבר הזה

צימט

New member
יש לי בחילה

אולי יש מצב שאני בהריון וזה סתם בחילה, אפשרות שניה זה שהמהלך הזה מופלץ ומאולץ, הלוגו נראה מגעיל ומאוד דומה לפלאפון, הקונספט של הבית ממש לא עובד, הסרטון מנפח את המהלך הגרוע הזה למימדים נוראיים וזה פשוט קמפיין גרוע מכל הכיוונים. מה שאני מבין מהקמפיין הזה שלבזק רועדות הביצים מהסלולר - תמיד ידענו את זה אבל הקמפיין הזה גורם לנו להבין שהם מפחדים.

LAGRAFELD

New member
בזק ואדלר עושים טמיר כהן של האייטיז

איזה שעמום. סרט ויניאטות אמוציונאלי עלק ערמת קלישאות מזעזעת שראינו בקמפיינים באייטיז וגם אז זה לא היה קריאייטיב לוגו מזעזע - סיכת ביטחון ושלטים איומים משעממים ונשכחים סוף סוף נמצא סרט גרוע כמו טורנדו משהו ממש רע קורה באדלר ושום הנפקה לא תטשטש את זה חבל

copypaste1

New member
קנאה שמגיעה ממקאן? סרט בזק הוא סרט לא רע בכלל

אגב לא התייחסת לבנק יהב המחפיר

dobo

New member
הסרט חזק, הפתרון מאכזב

יצרו עניין וסקרנות, הכניסו אווירה, בנו ציפייה ו... סתם, אלו דברים שעושים בבית ויש שם גם טלפון. ולהגיד "הכי טוב בבית"?! אני ראיתי אסופה של אנשים עם שאיפות וחלומות מודחקים, מתוסכלים מהגוף שלהם, מחפשים את הילדות או הבגרות, מציגים צדדים חלשים. אז מה אומרים להם: "חבר'ה, ככה כמו שאתם נראים הכי טוב שתשארו בבית" אה כן "ויש שם גם טלפון". סרט חזק, סוף מאכזב.

תגיד, זה לא אתה ש....

רק לפני כמה ימים הגן על הסרט של סוקניק והצב שרעבי? זה בעצם אומר שחוץ מזריקת רפש אין לך מושג ! נראה לי שאיי קיו אחד פחות היית צריך מלווה...

obobus

New member
אסטרטגיה נכונה, ביצוע מרושל

צימט, אני ממש לא מסכים איתך ונראה לי שאתה מפספס כאן משהו. המהלך האסטרטגי של בזק נכון, אבל הוא מגיע קצת באיחור לתחרות בשוק ועם ביצוע מעט מרושל: אני זוכר, לדוגמא כתבה בגלובס לפני שנתיים בערך שהכותב לא הבין איך זה יכול להיו שפריגת לא נכנסת לתחום המים בטעמים. הציגו את זה שם כטעות אסטרטגית לא מובנת והכל נבע מחוסר הבנה של השוק ושל התנהלות של קבוצה. לעניין פריגת - קבוצת קוקה קולה החליטה שתחום המים בטעמים ינוהל על ידי זרוע המים - נביעות (פריגת קיבלה את "צלול"). לענייננו אנו - לטוב ולרע מה שיש לבזק זה הבית ועם ה-FMC שיגיע בימנו אנו הביתיות הופכת לעוד יותר רלוונטית. זה גם לא עניין של לפחד או לא מהסלולר, בסופו של יום, בזק היא לא רק חברה אלא קבוצב תקשורת והסלולר, כמו שהוא פוגע בהכנסות של בעלי המניות מבזק החברה, מביא להם הרבה יותר הכנסות מזרוע הסלולר של החברה. ככה שלבעלי המניות אין מה לפחד מהסלולר - קבוצת תקשורת צריכה לדעת איך הכי נכון לבזר או לרכז את הפעילות שלה. מה שכן מפתיע הוא שרק עכשיו הבינו בבזק סוף סוף שבשביל לנצח במשחק הזה, צריך עוד דברים חוץ ממהלך המחיר שהיה במרכז בתקופה האחרונה (וגם הצליח לא רע) וצריך להכניס מעט רגש לסיפור. אולי זה הצרות מבית שהיו שם בהנהלה הבכירה, אבל נראה שהמהלך הזה צריך היה להגיע לפני חצי שנה או יותר ולא יומיים לפני כניסת חוק הניידות לתוקף. למרות האסטרטגיה הטובה, לדעתי, הביצוע הקריאייטיבי מרושל משהו. הלוגו (הרבה מילים שפכו כאן על הלוגו) מפספס את העניין. בית אמור לשקף חמימות ומשהו אישי. בבזק, משום מה, הלכו לפתרון בדמות הצבע הכחול הקריר... למה, בגלל שזה צבע של פלאפון? שילוט החוצות - מישהו ראה את השלט של האבא והבן שנרדמו? נראה שממש לא נוח להם לשכב ככה. גם בסרטון ב-TV, הסיטואציות נראות מאולצות או לא כאלה שמראות שהכי טוב בבית (כמו שאמר כאן מישהו), כמעט over acting. גם הסלוגן, שהוא הדבר הטוב ביותר בקריאייטיב יש משהו מתאמץ מידי עם ה"הכי טוב" הזה, אבל אולי אם הייתי רואה ויז'ואלים אחרים הייתי חושב אחרת על הסלוגן, אולי זה רק הקונטקסט שהוא מופיע בו.

לפני מיתוג הם זקוקים ליחס"צ במיוחד המנכ"ל...

עם האמירות המטופשות שלו.לדעתי בזק אם לא יקרה איזה נס או מהלך שיווקי יוצא דופן תיעלם מהמפה בשנים הקרובות בוודאי כחברה מובילה בתחום התקשורת. הוט כבר מזנבת בה בהצלחה לא מבוטלת עם קווי הטלפון הזולים משמעותית מבזק.

gesus

New member
ביום שהוט תזנב אחרי מישהו...

למה אתה חושב שלא היה גל של עזיבות בזמן התקלות ב-YES? למה הוט לא מקבלים זיכיון להפעיל רשת סלולארי זולה בזמן ששר התקשורת מקדם יוזמות לטובת הצרכנים?

למעלה