מישקפי שמש

nadzi

New member
מישקפי שמש

מישהו יודע איפה ניתן לראות/לקנות (באזור ת"א) את המישקפי bolle שהיו במכירה הקבוצתית. חיפשתי אותן בכמה חנויות ולא היה.

בולה - רוז'ה../images/Emo98.gif

1. אשמח לשמוע מגל הקונים הראשון של המבצע את ההתרשמות שלהם מהמשקפיים. 2. היו מספר ימים שההודעה של המבצע דיברה על כך שהרשימה נסגרה וניתן להרשם לרשימת המתנה. 3. טלפנתי ליבואן (פרטים באתר של BOLLE.COM ) ושם אמרו לי שזה דגם שהם מיבאים אך ורק למכירה דרך האינטרנט ומן הסתם נראה אותו בקרוב שוב (אולי לא באותו המחיר) 4. האם יש לרוכבים אחרים נסיון בדגמים דומים של חב' בולה ? האם מומלץ ? =============================================== רם ריבלין

barduck

New member
רק דרך האינטרנט ??

איך אפשר לקנות משקפיים מבלי למדוד אותם קודם ? דווקא רציתי לקנות את המשקפיים במכירה אבל לא מצאתי אותם בשום חנות כדי למדוד.

ido mazor

New member
יש לי ניסיון טוב עם בולה

בתור משקפופר, העניין קריטי בשבילי. אני ספציפית בחרתי בבולה מפני שיש להם פתרון טוב למרכיבי משקפיים. בזמנו קניתי באינטרנט (באתר בשם EYESAVE) משקפי בולה מדגם VIGILANTE (דומה לדגם PAROLE אך יותר גדול), עם 4 זוגות עדשות (אפור כהה, חום כהה, אדום ושקוף),בסביבות 80$. אני רוכב איתם (וגם רץ, ונוהג וכו') כבר כמה שנים, איכות העדשות מצוינת ומגוון העדשות מספיק לכל מטרה ומזג אוויר. אני חייב לציין שהאיכות של משקפי רודי פרוג'קט יותר טובה מהבולה, אבל גם המחיר גבוה יותר. בולה לדעתי ברמה של אוקלי וכו', ורודי פרוג'קט רמה מעל כולם. בפלוטון רוכבי העלית העולמי קל לראות כי הפופולריים ביותר הם משקפי רודי פרוג'קט. עם זאת יש גם רוכבים עם בולה (הבולט ביניהם פרש, לורן ז'אלבר האליל), אוקלי (אחד לאנס משהו...) ועוד ועוד. דווקא באליפות העולם באולם (וולודרום) בלטו משקפי בולה על חלק מהרוכבים. בקיצור - אחלה משקפיים במחיר טוב, תמורה מצוינת לכסף.

הי עידו!!!

יא עידו, איך אתה כותב בעברית מקטמנדו? אז למה באי מייל לא כתבת בעברית? דש מהגר (אחותך למקרה ששכחת..) נתראה בשבילים.

מה המצב גיל??? הוא כל היום יושב

שם ליד המחשב, ומדבר במסנג'ר!!! תגיד לו שיצא קצת לרכב ולטייל.

ido mazor

New member
hi Gil my brother!

some of the Internet places in Kathmandou has Fonts and Keyboards in Hebrew. some but not all. anyway, tomorrow I go back to Bangkok. I hope when I come back my Superlight will be lighter and better, thanks to RAM and my brothers.... I sent you email about it - check your Yahoo email! love and kisses to all the family, ido

proteje

New member
היתי בהמתנה וקבלתי אותם היום...

הטלפון של הסוכן: 036161718 או 035784242 תתקשר אולי עדיין ניתן להזמין. בהצלחה!!! אופניים יקרות עדיין לא יעלו במקומך את העליה...

nadzi

New member
מי שרוצה לראות

מי שרוצה לראות את המישקפים , ניתן למצוא אותן בחנות אופטיקנית בקניון אילון, לצערי הרב הן פשוט לא יושבות עלי טוב. אבל על המדף הן נראות סוף הדרך.

barduck

New member
אתה זוכר מה היה המחיר שם ?

סתם בשביל להשוות מחיר, המשקפיים כבר לא במכירה הקבוצתית.

קניה קבוצתית של משקפי בולה רוז'ה ?

האם יש המשך למבצע הקבוצתי של משקפי בולה (220- ש"ח) ? מי אחראי למבצעים שבצד שמאל של עמוד הפורום ? ================================ רם ריבלין

למעלה