מישפטים...

מישפטים...

-אם כל טיפש היה עץ חדר מורים היה יער!!!!! -אהבה היא כמו אופניים מתי שקל לך סימן שאתה בירידה -כל אורנית הם חברים אחד עוזר לשני לדפוק ת'שלישי -אל תקח את החיים ברצינות גם ככה לא תצא חי -בלי אוכל רעבים בלי מיים צמאים בלעדייך אין חיים! -!בנים הם כמו כדורסל יש להם תפקיד אחד-->לקפוץ לי -מה הדימיון בין לב לבנים?...אם הם לא דופקים הלך להם על החיים -עדיף סטירה אוהבת מאשר נשיקה בוגדת.. -בנים הם כמו כינים עוברים מראש לראש -נגעתי באש נישרפתי נגעתי בבוץ התלכלכתי נגעתי בך התאהבתי

ו....

-אל תשיג מה שאתה מעשן,תעשן מה שאתה משיג(לאילנה..חחח) -עדיף לשתוק ולהראות אידיוט-מאשר לדבר,ולהוכיח את זה! -לפעמים תבכה, ואף אחד לא יבחין בדמעותיך לפעמים תצחק, ואף אחד לא יבחין בחיוכך לפעמים תפחד, ואף אחד לא יבחין ברעד העובר בך לפעמים תיפול, ואף אחד א יבחין במאבקך לפעמים תשקר, ואף אחד לא יתפוס אותך לפעמים תאחר, ואף אחד לא יבחין בכך אבל תפליץ פעם אחת.חחחחחחחחחחחחחח -ניסיתי להטביע את העצב,אבל הבן זונה למד לישחות!! -אם לאהוב זה פשע אני אסירת עולם!!! יפה לא???...טוב זזתי לקניון אבנת מי שרוצה שתבוא..חחח ביי..בפלא'!!

בטח שצריכים להפליץ אחרת.........

כל הגזים ישמרו בבטן ואז זה יתפרץ מתי שהוא ואז זה באמת לא יהיה נעים!!!!!!!! חחחחחחחחח........

הייתי חיבת להגיב,

מרוב אושר נכנסתי לפורום, אז אני משיגה את מה שאני מעשנת.. עם הייתי מעשנת את מה שאני משיגה אז היום היית רואה אותי בחוץ עם 20 מזרקים

למעלה