מישיגן- נברסקה

cwoodson

New member
מישיגן- נברסקה../images/Emo58.gif

אין ספק שהסקנדרי של מישיגן הגיעו למשחק,הגיעו ביג טיים.

ofribecker

New member
איזה שוד!!!

בגלל העליה של שחקני נברסקה למגרש תוך כדי המהלך האחרון, מישיגן לא יכולה היתה לרוץ שמאלה! זה פשוט לא הוגן. היתה צריכה להיות עבירה נגד נברסקה ועוד הזדמנות למישיגן לנצח... איזה סיום! איזה משחק! למרות ההפסד, משחקים מהסוג הזה הם מה שגורם לי להיות מטורף על פוטבול!!! למי שלא ראה או לא יודע - נברסקה ניצחה את מישיגן 32 - 28 באחד המשחקים והסיומים המדהימים ביותר אי פעם.

puppi

New member
מישגו יכולים להאשים רק את עצמם.

שהכדור עוד היה אצלםפ 2 וחצי דקות לסיום הרסיבר השמיט כדור שכבר היה בידים שלו. ואפילו במהלך האחרון המטורף, השחקן שנדחף מחוץ לקווים בקו ה15 יארד, היה שחקן נוסף שרץ קצת מאחוריו שהוא היה צריך למסור לו. אבל צודק - טעות קשה של השופטים שלו עצרו את המשחק ששחקני (ומאמן) נברסקה פרצו למגרש.

ofribecker

New member
אין ספק

אין ספק שאת המשחק הזה מישיגן לא הפסידה במהלך האחרון, אלא במהלך כל הרבע הרביעי. בהובלה של 28 - 17 היו למישיגן כמה הזדמנויות לסגור לגמרי את המשחק אבל איכשהו היא "הצליחה" להשאיר את הקורנהאסקרס בחיים. בכל זאת אני יוצא מהמשחק הזה עם הרבה אופטימיות לעונה הבאה. צ'אד הני יהיה סה"כ בעונתו השלישית וראינו היום שהוא יכול גם לרוץ. "סופר" מאריו מאנינגהאם יהיה רק בעונתו השניה ויהפוך להיות הרסיבר המוביל, יש לו הרבה מאוד עתיד (לדעתי הוא הבריילון אדוארדס הבא של מישיגן). מייק הארט יהיה גם רק בעונתו השלישית. ההגנה הראתה שיפור מתמיד במהלך העונה הזו ודי הרבה שחקנים נשארים לעונה נוספת. איך שלא מסתכלים על זה, מישיגן של השנה הבאה מועמדת חזקה לטופ 5. בנימה אופטימית זו מסתיימת לה העונה של מישיגן.

cwoodson

New member
מריו מנינגהם הוא אכן משהו משהו

הוא לא יהפוך להיות הרסיבר המוביל, הוא כבר המוביל. איפושהוא לקראת סוף העונה (ואולי אפילו באותה תפיסה מפורסמת נגד פן סטייט) הוא נהיה ה Go to guy של הני. תמיד כשהוא היה צריך מהלכים גדולים הוא חיפש בדרך כלל אותו. לגבי מייק הארט אני עדיין לא סגור. אני בכלל לא בטוח שהוא משהו. צ'ד הני אכן קווטרבק נהדר, הוא הראה הרבה ניצוצות של שחקן קלא'ץ אדיר, וגם המסירה ההיא,איזה 3 דקות לסוף בניסיון הרביעי הלכה ישר לידיים של הרסיבר. היה ברור שהיה פאול במהלך ההוא. שהיה מביא אוטומטית פירסט דאון. בקיצור, יש מקום לאופטימיות באן הרבור לקראת השנה הבאה.

שאייאן

New member
ואגב גם השחקנים של מישיגן נכנסו...

זה טעות להגיד שרק ההאסקיס קפצו למגרש..אבל למי אכפת היה לי את ההאסקיס עם 13 וחצי נקודות....כמו שכריס ברמן אומר אוייי אוויייי....

שאייאן

New member
משחק ענק...

במיוחד בגלל קלאהון שבא להחזיר את הסדר לתוכנית של הקולג' הזה... מוזר אבל כשהם הובילו ב11 נקודות זה היה נראה מת(טיילור הקיובי לא היה יכול להזיז תכדור...וגם ה2 איי אנ טייס שהוא זרק בק טו בק היו נוראים) אבל עבודה נפלאה של מאמן נפלא ובמיוחד הגנה שלא נשברה והוכיחה שוב שההההאאסססקיייס יכולים להרוויח בשבילך כספפפפ!!!! גד בלס אמריקה.

לא יודע אם זה שוד אבל מישיגן

הפסידו את המשחק ברבע הרביעי ולא במהלך האחרון. היה להם יתרון והמשחק נראה גמור. אני משתתף בעצבונך. בכל מקרה היה משחק גדול. אולי שנה הבאה אכנס סוף כל סוף גם למכללות.

Amir BA

New member
עכשיו ראיתי את המהלך

מטורף לגמרי...מזכיר את המהלך המפורסם של STANFORD-CAL זה היה יכול להיות אחד המהלכים הכי מוזרים בהיסטוריה.... חבל שמישיגן הפסידו...BETTER LUCK NEXT YEAR. אני מאחל לשנינו שנה הבאה להפגש ב-CHAMPIONSHIP BOWL UM (University of Michigan) VS. UM (University of Miami) ...Go Canes

ofribecker

New member
סגרנו

מבחינתי, אני חותם על מפגש בין מישיגן למיאמי בשנה הבאה במשחק האליפות. מה שכן, העונה הזו היתה אחת הקשות ביותר להיות בה אוהד מישיגן. לא רק בגלל חמשת ההפסדים, אלא בעיקר בגלל העובדה שכל ההפסדים יחד היו בהפרש מצטבר של 21 נקודות... סיומים מורטי עצבים אפיינו את העונה הזו, יתרונות שברחו מהידיים, אבל כנראה שעדיף בכל זאת ככה ולא 10 משחקים לנצח משהו כמו 38 - 7 ואז להפסיד לאוהיו סטייט או לפן סטייט. כמובן שהכי כיף זה עונה בלתי מנוצחת כמו ב 1997-8 אבל... צ'רלס וודסון, בריאן גריסי, טאי סטריטס יש כנראה פעם בדור.

ESPN

New member
the band is on the field

חוץ מזה שזה היה STANFORD ו CAL , ומתישהו בשנות השמונים (85?). מישהו יכול לספר יותר על המהלך ההוא? מה היתה חשיבות המשחק (זה היה בול גיים?) ומה בדיוק קרה שם חוץ מזה שהנגן טרומבון (בין היתר) נתקע באמצע החיים?

Amir BA

New member
אז ככה...

השנה היתה שנת 1982. למשחק לא היתה חשיבות "לאומית". אף אחת מהקבוצות לא היתה מועמדת לאליפות. מה שכן יש בין שתי האונבירסיטאות האלו יריבות ענקית וזה משחק RIVALRY ענק שמתקיים כל שנה. מי שלא מכיר את האזור אז שתי האונברסיטאות ממוקמות בסיליקון ואלי במרחק של אולי 40-50 מייל אחת מהשנייה. כך שהיריבות היא עצומה והיא הולכת אחורה מעל 100 שנה. בנוסף המשחק היה חשוב לסטנפורד ספציפית משום שניצחון היה מזכה אותה במשחק BOWL GAME. את הקבוצה הנהיג QB אלמוני בשם ג'ון אלווי וזו היתה ההזדמנות שלו להגיע פעם ראשונה ואחרונה למשחק BOWL. סטנפורד הצליחו לעשות FG עם בערך 3 שניות לסיום המשחק והתוצאה היתה 20-19, כל מה שהם היו צריכים לעשות זה לבעוט בעיטת פתיחה ולעצור את CAL....ואז התחיל הבאלגן שבסופו הגיעו שחקני CAL ועשו TD שכבדרך הם עוברים בין נגני התזמורת של STANFORD שהיו בטוחים שהמשחק נגמר ונעמדו בתוך המגרש.

SrCumaLot

New member
עוד מסירה קטנה אחת אחורה

וזה היה הסיום הכי מטורךף אי פעם. רצה לזכות בכל התהילה הבחור ולא שם לב שמאחוריו רצים שני שחקנים מהקבוצה שלו לעומת שחקן הגנה יחיד של נברסקה - הוא אשר עשה את התאקל שחסך להם את פאדיחת המאה.

למעלה