מישיגן - אוהיו סטייט

ofribecker

New member
מישיגן - אוהיו סטייט

כשלוש דקות לסיום, 21 - 10 לאוהיו סטייט בביג-האוס. כרגע מישיגן איבדה את הכדור בפעם החמישית במשחק... מסירת אינטרספשן מס' 4 של טייט פורסייה... העונה הזאת הלכה לעולמה. מישיגן לא תשחק במשחק בול בפעם השניה ברציפות. פעם ראשונה מאז 1961-1962, רק שאז היה רק הרוז בול ללכת אליו... הבנתם? ועכשיו אפשר להגיד את זה, בלב שלם: ריץ' רודריגז הביתה!!! נמאס. שנתיים אומללות הוא הביא לוולברינס. הוא פשוט לא מתאים. צריך מאמן חדש, רענן שיביא תשוקה ועוצמה חזרה למשחק של מישיגן. ל 110,000 איש שמגיעים כל שבוע מגיע יותר, וגם לעוד כמה מאות אלפים אם לא מיליונים ברחבי העולם. שיטה שמ-שיטה, ההגנה לא פוגעת, ההתקפה לא מתפקדת במצבי לחץ וברד-זון. נקודות האור היחידות הן בראנדון גרהאם בהגנה (ראשון בארה"ב ב TFL) וזולטן מסקו בועט הפאנטים. זהו. כל השאר די חושך. זהו, שמונה חודשים עכשיו נצטרך לחכות ולקוות שיקרה משהו מהפכני. GO BLUE

royfr

New member
עופרי - שאלה

מתי לאחרונה ראית את המאצ'-אפ הזה באן ארבור, חי, במגרש ? ואם התשובה היא הרבה זמן, האם לא הגיע הזמן לשנות ?

ofribecker

New member
רועי - תשובה

הייתי במשחק הקודם באן ארבור בין מישיגן לאוהיו סטייט. ב 2007 (לסירוגין הן משחקות בית - חוץ כמובן, 2008 היה בקולומבוס) אוהיו סטייט ניצחה 14 - 3 באחד המשחקים הגרועים של מישיגן שהייתי בהם אי פעם. בפעם הקודמת שנכחתי ב"ביג גיים" זה היה ב 1973. תיקו 10 - 10 היסטורי בין שתי בלתי מנוצחות, שרק הצבעה היתה שובר השוויון שיכול היה אז להכריע שהבאקאייז הולכים לרוז בול במקומנו... החלק השני של השאלה שלך קצת תמוה או במקרה הטוב לא מובן מבחינתי. לשנות מה? את האהדה שלי לקבוצה שמלווה אותי ואני מלווה אותה כמעט 40 שנה? את מה בדיוק לשנות? זה כמו שכאשר הילד שלך קצת יתנהג לא יפה או יעצבן, תשאל אם אפשר להחליף אותו...
(ואני יודע שיקומו החכמולוגים ויגידו שהם שואלים את זה לפעמים, אבל מי מכם עושה את זה בפועל??? הא???)

royfr

New member
עופרי - הבהרה

לא הבנת את השאלה האחרונה שלי. חשבתי שהפעם האחרונה שהיית באן ארבור נגד OSU הייתה לפני הרבה זמן, והשאלה הייתה מתי אתה מתכוון לסוע שוב ?

ofribecker

New member
טפו טפו טפו, אני כל שנה במשחק אחד

מאז 2002 יצא לי כל שנה להיות נוכח במשחק אחד. המאזן: 6 נצחונות, 2 הפסדים (2002 מול איווה, 2007 מול אוהיו סטייט). אלו רגעים שבשבילם אני חי...

tragula

New member
ללא נושא

ריץ רודריגז יהיה במישיגן שנה הבאה. בשבועות האחרונים הרדיו המקומי חורש בשמעוות הפוכות, ומדובר שמישיגן רצים אחרי הJim Harbaugh.אבל טוני מרטין יצא בהצהרה מאוד ברורה בנושא.מבחינת העיתוי יהיה קשה לא לתת לריץ רוד עונה נוספת (ה- AD טוני מרטין עוזב בספטמבר 2010). ויהיה קשה למצוא מחליף שמוכן להכנס למיטה חולה כאשר לא נותנים למאמנים הזדמנות. במחינת המשחק, מצחיק קצת להגיד זה היה המשחק השני הכי טוב של מישיגן השנה (אחרי הפסד החוץ ב- iowa). ההגנה היתה קשוחה (רק 14 נקודות ל- OSU) וההתקפה היתה יציבה והשיגה יותר יארדים מ- OSU. גם ניהול המשחק היה טוב והשימוש בצמד ה- QB היה הטוב העונה. מישיגן הפסידו בגלל איבודי כדור שכולם בגלל צעירותו של טיט (פעם ראשונה העונה שהתירוץ הזה באמת תופס) שמנסה לעשות יותר מדי. בראנדון גרהאם, ענק כרגיל וזולטן מסקו שרק הוא מבין למה הוא לא משחק ב- NFL כבר היום יחסרו לקבוצה הזו מאוד. נקודות אור לשנה הבאה בהתקפה: Minor (אני חושב שהוא נשאר לעוד עונה), Roundtree, V.Smith, Koger ובהגנה: Fitzgerald, Campbell ו- Martin. החשש הכי גדול לקראת העונה הבאה (מלבד כל עמדות האימון) הוא - OL וה secondary. מצד שני יותר גרוע השנה זה לא יכול להיות.

ofribecker

New member
דורי, משפט אחד שלך מאוד מוצא חן בעיני

"לא נותנים למאמנים הזדמנות"... שנתיים! אז נכון שבמישיגן המאמן בד"כ מחזיק למעלה מ 10 שנים, אבל זו עדיין לא סיבה לא לשלוח הביתה מאמן אחרי שתי עונות מהאומללות ביותר בהיסטוריה (הארוכה מאוד והמפוארת מאוד) של הקבוצה. נראה לי שאתה אישית מסכים איתי...

tragula

New member
לא אשמתי

לא אשמתי שהסטנדרט במכללות הוא מינימום שלש שנים וחמש נחשב שלוקח לבנות קבוצה לגמרי. מספיק להביט על האירים הלוחמים והשמנמן שלהם (חמש שנים אם אני לא טועה). יש הגיון מאחורי המספר הזה, והוא קשור לזמן שלוקח ל"שחקנים של המאמן" להיות הבוגרים של הקבוצה. בתוך מישהו שרגיל לקצב של ה- NFL זה נראה מוגזם, אבל המכללות זה עולם אחר. וכמה שאני שונא את ריץ רוד אני מסכים שהוא צריך עוד עונה רק כדי להראות יציבות: 1) אם מישיגן מחליפים מאמן וכתוצאה גם סגנון שוב מתחיל הסיפור של גיוס שחקנים חדשים וניכור של הותיקים. 2) המשמעות לכך בגיוס חשובה מאוד. איזה שחקן יעדיף את מישיגן עם הם מחליפים מאמנים כמו גרבים ? איזה שחקן שרואה את עצמו ב- NFL יסכים להכנס לתכנית שכעבור שנה/שנתיים יכולה להחליף סגנון ? אתה מדמיין את Devin Gardner מסכים לבוא למישיגן אם הוא יודע שעוד שנה הוא יכול למצואת את עצמו בקבוצה שמנסה לשחק בסגנון NFL ? - התסריט האופטימי של מישיגן הוא שריץ רוד יצליח לשרוד את חמש שנות החוזה שלו בכבו, כלומר הקבוצה מצליחה לשחק ברוז-בול ולנצח את אוהיו. -התסריט האופטימי אך ראלי הוא שבעונה השלישית שלו ריץ רוד מנצח את סטיט ומייצר עונה מגעילה אך מספקת של 9 נצחונות. מישיגן תמשיך ברמה הזו עד סוף החוזה של ריץ רוד ובתום חמש השנים הם ימצאו מאמן שיכול לקחת אותם ל- BCS. - התסריט הפסימי אך המאוד ראלי הוא שבעונה השלישית מישיגן נראית בדיוק כמו בעונה השניה, ריץ רוד הולך הביתה והבניה מחדש מתחילה שוב עם כוכב או ליצן חדש בתפקיד המאמן הראשי. - התסריט הפסימי שגורם לכולם סיוטים הוא שבעונה השלישית מישיגן נראית טיפה יותר טובה מבעונה השניה. בזכות לוח המשחקים הקל, נצחון בית בנקודה של סטיט ומאזן מפואר של 7-8 נצחונות (3-4 מהם בעשרת הגדולים) ריץ רוד שורד מקבל עונה רביעית וכולנו מריעים כשבעונת 2011 מישיגן מנצחת בבית את MICHIGAN TECH ב- 40 נקודות.

ofribecker

New member
אמרת הרבה דברי טעם.

אישית אני מקווה שימצאו דרך אפקטיבית כן להחליף את ריץ' רודריגז ומהר. אם יש דרך כלשהיא להביא את לס מיילס מ LSU שיש לו גם הסגנון וגם הנסיון וגם רוח הקרב הנדרשים, או מאמן אחר בעל נסיון רב ורוח חזקה, אני בעד! אם אחד מעוזרי המאמן כיום יימצא מתאים, אני גם בעד. עוד מועמד שבעיני יכול להיחשב כהברקה הוא רון אינגליש שהיה מאמן ההגנה בימי לויד קאר והיום מאמן ראשי באיסטרן מישיגן (לא שהם מצליחים, אבל במישיגן לדעתי הוא היה טוב מאוד). אני מקבל את זה שלוקח זמן לבנות בשל תחלופת השחקנים בקולג', אבל אני לא מקבל את הטענה שצריך שלוש או חמש עונות כדי להתחיל להגיע להישגים. ראה ערך בו שמבקלר, לויד קאר ועוד, שכבר בעונה הראשונה והשניה השיגו הרבה יותר מאשר ריץ' רודריגז. חוץ מזה, לא ראיתי ששיבצו בסקג'ואל ל 2011 משחק מול מישיגן טק...

למעלה