מישו?

bladetriniti

New member
מישו?

מישו יודע אולי איך אני יכול להשיג את הקלפים הבאים או אולי מוכן למכור לי 7 כלי פורץ,ממגיק גא'מר,טראפ גאמר,מגי'ק דריין,סולןממון גנגנמנט,רויל דקרי. ואולי אם יש כזה טירת הזהב סטרומבורג?

impale

New member
מגיב.

טירת הזהב לא יצאה למשחק מעולם וסביר להניח שלעולם גם לא תצא. מגיק גאמר אני אתן לך מתנה אם תבוא לטורניר פורים שפורסם כבר אינספור פעמים בפורום הזה

bladetriniti

New member
מגיב

אני עדין חדש בזה ואין לי חפיסה אתה יודע אולי מאיפה אני יכול להזמין באינטרנט בזול? ואפשר עוד פרטים על הטוריניר?

impale

New member
מגיב

מבחינת הזמנות מהאינטרנט... אני מניח שאיביי.... אבל אין זמן... זה לוקח איזה 14 ימי עבודה אני חושב ... ומה עוד יש על הטורניר שלא נתתי? נתתי חוקים נתתי מיקום נתתי עלות פרסים ובעצם הכל :X

bladetriniti

New member
עזרה במשחק

הורדתי משחק יו גי הו אוינליין והתחלתי נרשמתי והכל ועכשיו כל הזמן שאני מנסה להתחבר לשרת הוא אמר לי אין תגובה מישו יודע מה לעשות?

impale

New member
פעם רביעית בפורום XD

יום שני , ה-5.3.07(חופשת פורים!) שעה: בשעה 11:00 אני בטוח שאנשים יתחילו להגיע למקום מקום: ראשון לציון,קניון שער ראשון-התחנה המרכזית החדשה של ראשון לציון מקום מדוייק שנפגש בו: ספסלי האוטובוסים באזור רציפי האוטובוסים על המפגש והטורניר: קודם נכיר את כל החדשים =) אפשר לשבת לדבר להכיר,להחליף,לשחק ובנתיים וכל דבר אחר. מאוחר יותר נתחיל הרשמה לטורניר.. פרטים מורחבים: ההרשמה לטורניר תתחיל בשעה 12:00- עלות השתתפות בטורניר תעלה כ-20 ש"ח הטורניר יהיה בשיטת קרב סוויס. פרסי הטורניר יהיו בוסטרים של Yu-Gi-Oh! GX (כנראה שטין פאקים של סייבר דרגון) יש להצטייד באוכל,שתיה וכמובן קלפי יוגי-הו מקוריים בלבד. כל משתתף בטורניר יצטרך לתת דק ליסט והמארגנים יתאימו את הדק ליסט לדק שלכפ בהפתעה,אז שכחו מרמאויות. (לקוח מפורום אחר.) ובקשר לאונליין... המשחק אונליין הוא משחק בתשלום.. לאחר 10 משחקים צריך לשלם על מנת להמשיך ולשחק.

impale

New member
כמובן

כל מערכת הטורנירים בישראל פועלת בשיטת האדוונסד... ככה שכן... הבאן\רשימת האסורים יהיה לפי הרשימה החדשה שנכנסה לתוקף ב1 לשלישי

יאירר2

New member
אחי יש עוד טורנירים

אחי אני מת ללכת לטורניר אז דבר איתי באיסי או פה 327771129

למעלה