מישו!?

yardenk1

New member
מישו!?

מישהו יכול להגיד לי בבקשה מתי יש מפגש מעריצים או מתי אפשר לפגוש את שירי או משו....יענו למי שיש ניסיון כבר..

אז ככה..

יש כמה אנשים בפורום שמתכננים כרגע מפגש פורום - זה מפגש קטן ולא רישמי סתם בשביל הכיף שלהם
בקרוב יהיה מפגש מעריצים רשמי של שירי בהשתתפות שירי כמובן, כשיהיה המפגש אנחנו נודיע לכם באתר הרשמי וגם כאן אל תדאגו

בלבי

New member
ליאב

רוצה רק להפנות אץ תשומץ ליבך. זה כל כך בולט שאני חייבת להעיר. באופן סיסטמטי לכל הודעה שלך בפורום מתלווה האייקון עם הלשון בחוץ
אייקון מהמם, אבל מיותר כשמדובר בהודעות מינהלתיות. נותן תחושה משהו של חוסר ביטחון, חוסר החלטיות, חוסר בשלות... מעיק. זה נותן נופך ילדותי חובבני. לפני שאני פותחת הודעה שלך אני כבר יודעת מראש שמחכה לי שם לשון. לא לעניין. תבדוק את הודעותיך ולו רק בעמוד הזה ... לתשומת ליבך.

היי בלבלי

קורה לי שאני "נדבק" לסמיילי מסויים שאהבתי, אם זה מפריע אני אפסיק, אין לי בעיה! והפעם בלי סמיילי.

Miss Nushi

New member
OMG..מה את פסיכולוגית או משהו?!

מסכן..כולה עשה ככה..
כל החיים שלי אני עם הסמיילי הזאת..

dovratl120

New member
../images/Emo3.gif ../images/Emo3.gif ../images/Emo3.gif ../images/Emo3.gif ../images/Emo3.gif ../images/Emo3.gif ../images/Emo3.gif

אימאאאאאאאאא זה כולה סמיילי../images/Emo3.gif

נראה לי שרק לך זה מפריע
, ANYWAYYYYYYYYYYYY, ליאב,אל תפסיק עם ה
רק בגלל שבילבי בת גרב (או איך שלא אומרים את זה) ביקשה... אראראר עיצבנה אותי...

Dorushh 3

New member
אבל היא צודקת בחלק...

אם יש הודעה רצינית וחשובה אז
לא מתאים.. אהה ו...

כרגע

אני עדיין לא יכול להגיד אבל זה יקרה בזמן הקרוב ואתם תדעו על זה מראש
לא לדאוג...

היי...../images/Emo2.gif

היי אני שאלתי אותה שאלה וחשבתי על ראיון איפא אפשר להפגש:ב-27 לחודש בראשל"צ יש בערב הופעה של שירי מימון... אפשר שם להיפגש!

למעלה