מישו יחול להזכיר לי איך אולך הטרק של בלנקה סים סים
א אל תמותי לי עכשיו New member 23/6/05 #2 בהתחלה יש וויאו וויאו כזה מזכיר לי איך אנשים מנסים לשיר לי טראקים כדי לזהות אותם... כזה "נו אתה זוכר הטראק הזה שהולך אויייייאוווו טוררר טוררר איאיאיאווו.... ואז יש עליה?" זה תמיד כיף
בהתחלה יש וויאו וויאו כזה מזכיר לי איך אנשים מנסים לשיר לי טראקים כדי לזהות אותם... כזה "נו אתה זוכר הטראק הזה שהולך אויייייאוווו טוררר טוררר איאיאיאווו.... ואז יש עליה?" זה תמיד כיף
B bluster cruncher New member 23/6/05 #3 זה הולך ככה אומצ אומצ אומצ אומצ צמוא(קיק בריוורס) ואז יקסי טיקסיח טיקסי טיקסי סקאחחחח(תוף סנאר)
X xofer New member 23/6/05 #4 לאלאלאלא! אחרי הטיקסי טיקסי יש וואאהבום בבבום טררררר גלינג (איזה ברייק בנזונה!) ורק אחרי זה מתחילים הסנרים
לאלאלאלא! אחרי הטיקסי טיקסי יש וואאהבום בבבום טררררר גלינג (איזה ברייק בנזונה!) ורק אחרי זה מתחילים הסנרים
G GallaxY New member 24/6/05 #12 ../images/Emo6.gif "את צריכה להשים יותר טיקסי טיקסי בטראק" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ב בחורה מאSIVית New member 23/6/05 #6 מישהו יכול להזכיר לי איך הולך הטראק של בלנקה סים סים.? זה הולך ככה: "פררר פררר פרררר כמו טלפון.. ווואואואואו כמו צ'קלקה..
מישהו יכול להזכיר לי איך הולך הטראק של בלנקה סים סים.? זה הולך ככה: "פררר פררר פרררר כמו טלפון.. ווואואואואו כמו צ'קלקה..