מישו..

RoCk StaR 1

New member
מישו..

הזמין משו (וקיבל אותו) פעם מ- FEA ? (( http://secure.feamerch.com/contact_us.php ))

הזמנתי

ועדיין מחכה. לפי החישובים שלי זה אמור להגיע מתישהו השבוע, מצד שני, עם התדירות שבודקים אצלנו דואר בבית, יש מצב שזה כבר פה.

RoCk StaR 1

New member
=\

אבא שלי הקרציה צריך לדעת אם מישו קיבל מהם את זה ושהם לא יגנבו לו מהכרטיס אשראי וזה..ררררר לא קשור..תראו משו יפה..בא ליייי

gcnet

New member
זה חולצות רישמיות?

כשהן יגיעו תגידו לנו פה בפורום טוב?! =]]]

מחר אמור היה להיות

שלושה שבועות בדיוק ליום שהזמנתי. סבלנות. זה יגיע. (ועוד עם שליח, עד הבית....) בחיי שעוד לא אהבתי בחיים שלי מישהו שהעיר אותי ב-10:30 בבוקר כמו שאהבתי את השליח הזה היום. אני לא יודעת אם יש ממש טעם בתמונה. בסה"כ 3 חולצות טי וקפושון של LeVeL 27

לא יודעת.

כשחולצת טריקו פשוטה עולה בתמנון 30 שקלים, 45 שקלים על חולצה של LeVeL 27 לא נראה לי מוגזם מדי. הסווטשרט אכן קצת יקר, אבל בשביל פריט לבוש חורפי באיכות טובה (והאיכות אכן טובה, הבד נעים ומחמם) המחיר עדיין בגדר הסביר. המשלוח יקר (שוב, מחיר ממוצע ביותר לעומת אתרים אחרים) ועל כן קניתי כבר כמה פריטים ולא אחד.

כן יחסית לחברות אחרות...

הכל די זול.. רק הדמי משלוח די מעצבנים.. רציתי להזמין גם שתי חולצות של made שזה 45 שקל חולצה, אבל תוסיפו לזה 15$ וזה כבר יוצא יחסית מוגזם.. זה הבעיה... אבל הדמי משלוח לא כל כך יקרים יחסית להוטופיק...שם זה ממש יקר\: רציתי להזמין שתי סיכות ופאטצ' של גרין דיי ועם הדמי משלוח זה יצא 30$ לא שווה! \:

למעלה