מישו....

chirab

New member
גוג, גם אני מחפשת אותה כבר

המון זמן, כותבת לה הודעה אחת שחוזרת על עצמה שוב ושוב והיא: תלתל מה זה ``נון גרטה``, מה זה מה זה מה זה!!! פעם כתבת את זה ואני ניסיתי לשאול אותך, וכל ההודעות שכתבתי בזו אחר זו ירדו לתהום הנשיה של המקום הזה, לבית הקברות הווירטואלי של כל ההודעות הנודדות. אולי הפעם אזכה לקבל מענה. מי יתן...

chirab

New member
גוגצ`וקקקקקקקקקקקק!!!!!!

אני מאושרת, ושמחה ומאחרת לעבודה, ומה אתך חומד?

chirab

New member
ככה אני אוהבת אותך

תשובות ארוכות, מפורטות, מנומקות, יש הרבה חומר קריאה, בקיצור אחלה, ואגב, רציתי לומר לך שאני באופן אישי די נהניתי מבדיחותיך על אף שחלקן מהוהות, חלקן נוטות לוולגריות וחלקן באמת מצחיקות, זה היה כמשב רוח מרענן בישימון, לא הבנתי מה רצו ממך חלקנו. זאת ועוד, אני מתה על העצבים שתוקפים אותך מפקידה לפקידה, ואז אתה מייד צועק שברו את הכלים ולא משחקים, גועל נפש וכו` וכו` ואז חוזר חמוד ושקט... אתה קול גוגי, קול!!! עוד שתי שניות אני הולכת, תן הודעת להתראות עוד לפני שאני זזה, בחייאת גוגי

גוגי=GUGI

New member
איזה עצבים!!!

אני ילד טוב ..תמיד רגוע ולמעשה רגיש וביישן!! ובקשר לבדיחות...לא להתרגש!! הסיפור הוא שאני לא כלכך..נענה לחיזורים של שונית.. אז היא ...תוקפנית..אם לא הבדיחות היא היתה יורה בי בגלל משו אחר.. טוב נו את ממהרת אז ת`ראות..שיהיה לך יום..קול.. גוגי...(הנפרד משירה בעצב..)

taltallim

New member
אני כאן..

ינעל דינק חברות התעופה האלה... חירפנו לי את כל הלו``ז... טוב להרגע... סיגריה... זהו!!! חיפשת אותי חומד? ולך שירתי - פרסונה נון גרטה = אישיות לא רצויה קפיש??? ולמה... לא עונים לי על הדואר שאני שולחת... למה??? תלתלים (שמייד חוזרת להיסטרית הטיסות ושאר ירקות...)

גוגי=GUGI

New member
אחותי...

מה קורה? עישנת? נרגעת? שתית משו? רוצה נשיקה? למה המיילים שאני שולח לך..מקבלים הודעת ..ארור.. גוגי...(שמיסטלבט לו עכשיו ואוכל וואחד מסיבמבה)

taltallim

New member
לא יודעת חומד...

תנסה באחת... ואם לא אז בשניה (כתובות).

גוגי=GUGI

New member
טוב

שלחתי לשני.. ומה קרה שאת עצבן היום.... נדבקת משנונית????!!! גוגי...(שמתעסק עם 2 במכה אחת...)

taltallim

New member
חחחחחחחחח גוגי...

אני באופן אישי - מעדיפה פוליגמיה על פני גירסאות שונות אחרות שקימות בקרב חיות אחרות... עצבנית - נדמה לי שהסברתי (טיסות וכו`...) אבל הולך ומתבהר...

גוגי=GUGI

New member
אוחתי...

רדי מהעץ.... גוגי פשוט עם שמדבר רק עיברית.... תרגום פליז.... גוגי...(שמבין עכשיו את שירה..:))) ;-)

גוגי=GUGI

New member
....

פוליגמיה??? אני מקסימום יודע מה זה פוליטורה.. או פולי מהגשש.. ולא ממש מבין בחיות..אפילו שכמה נשים אמרו לי שאני כלב!!! יאלה תעני מזה נו...

taltallim

New member
רגע, תן להנות...

מהעובדה שיש זכר אחד לפחות בחלד הזה שלא יודע מהיא פוליגמיה... הכונה יקירי... אם החיים עדיין לא הפנימו זאת אצלך... שנמצאים בפורמט זוגי עם בן זוג אחד בלבד (בכל פעם... חחחחחחח) תלתלים (שנהנת מכל רגע...)

גוגי=GUGI

New member
א-לא טענתי שאני גבר!!!

ב-את מצחיקה אותי.....``טוב שיש זכר אחד...`` גוגי....(שמרגיש לא נוח בין כל הישעיהו לייבוביצ`ים...) ולכי לנט...

taltallim

New member
האמת - גם אני לא...

מרגישה בניהם כ``כ בנוח... במיוחד שהם בעולם הבא... תלתלים (שמפחדת מרוחות רפאים...)

למעלה