מישו שם לב ש...

14מתן

New member
מישו שם לב ש...

בפרק שספייק מצא את הטבעת שהייתה לפני יום או יומיים אז בתקציר של הפרק היה רשום משו כמו ספייקי חוזר לסנידייל במטרה... חחחחח נקראתי מצחוק, ספייקי ?! טובבבבב.....

כן ראיתי.....

בכלל נראה כאילו מי שכותב את התקציר של באפי נהנה להשתעשע איתנו.... ראה מקרה-"חם ונעים בין הרגלים"

Buffy1

New member
גם אני שמתי לב זה

אבל זה לא היה ספייקי אלא ספיקי

talrv

New member
נדמה לי

שזה היה בילדות רעות.. בתקציר בערוצי זהב לפחות אמרו שבאפי רוצה להראות לפיית´ שגם לה קטילה עושה חם ונעים בין הרגליים.. או שפיית´ לבאפי.. משהו כזה בקיצר שמה זה לא קשור!!

ANGEL N

New member
בקשר לטבעת בפרקים הקודמים אז ...

בפרק ההמשך של אנג´ל אוז מעביר את הטבעת ללוס אנג´לס לאנג´ל כמו שבאפי ביקשה. אבל ספייק רודף אחרי הטבעת גם והעסק מסתבך!!!! בסופו של דבר הטבעת מגיעה לאנג´ל אבל הוא מחליט לשבור אותה!!!!! (יכו להיות שהוא לא שבר אותה אלה החביא אותה- אני לא ממש זוכר, לפי מה שאני זוכר בהתחלה הוא החביא אותה ובסוף הפרק הוא החליט לנפץ אותה כדי שהיא לא תגיע לידיים של הערפד הלא נכון -כמו ספייק בזמנו!) פרק יפה ומומלץ ביותר

Darth Rosenberg

New member
הפרק באנג´ל

הניב את אחד הקטעים המצחיקים ביותר בכל הזמנים כשספייק צוחק על אנג´ל ומדובב אותו מהגג (נכון, טאז?) אבל, למי שעוקב אחרי אנג´ל, פרק 2x17 - Disharmony שיהיה עוד 3 שבועות בסטאר הוא פשוט פרק מצחיק בטירוף, כשהשיא שלו זה סוף הפרק. ראיתי, בכיתי מצחוק, והרצתי אחורה שוב ושוב ושוב... מומלץ בחום גם למי שלא עוקב אחרי הסידרה...

taz512

New member
מסכים פעמיים

בעיקר בנוגע לספייק באנג´ל. הסצינה הטובה ביותר בתולדות הסדרה הזאת (ואני כולל גם את באפי וגם את אנג´ל) טאז, השד הצוחק

למעלה