מישו רוצה לבוא לים?

Rach17

New member
מישו רוצה לבוא לים?

אנשיםםםםםםםםםםםםםםם מי מחר נוסעעע לייים ?? אההה??אה???אההה?? כל המעוניין מוזמן להצטרף וליצור קשר!

adii1201

New member
רעההההההההההההההההה

תאכלי לי עוד קצת את הלב שאני חורשת לפסיכו'!!!!

adii1201

New member
../images/Emo207.gif כמו שאמרתי אתמול

היום היינו בהופעה של עברי לידר בחוצות היוצר והיה פשוט מדהים!!!!!!!!!!! יגאל, עמד לידנו חייל וחשבתי עליך (לא יודעת למה..
) בכל מקרה ההופעה הייתה מעולה אבל היה לי חם בטירוף כי עמדנו ממש קרוב לבמה ומעכו אותנו וכאלה אבל הייתה הופעה פצצה שחבל"ז הופעה מעולה עברי מדהים! עברי תתפשט ותעשה לי ילדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד
וזהו
עפתי למלקחת למה אני מסריחה!

רובע

New member
נשמע נחמד!!

אני הייתי בהופעה של שירי מימון וגם הגיים בויז היו שם ושרו שיר אחד שלם!!! [מיי גאד רציתי להעיף להם כאפה...טוב נו לא משנה גם ככה לא הקשבתי למופע בכלל..היו אנשים יותר חשובים שם
]

adii1201

New member
הם מסוגלים?!?! ../images/Emo6.gif

אבל עברי זה זמר מעולה ונותן הופעות שחבל"ז

רובע

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo6.gif

נכון לפעמים יש את האנשים המציקים האלה שבאמצע הלילה יושבים לכם מתחת לחלון [לאלה שגרים בבניינים כמובן:$] ומדברים כל הלילה צחוקים והכל ולא נראה להם שהם מפריעים לישון? אז היום אחרי שהייתי בעיר [הייתה הופעה של שירי מימון והגיים בויז בכיכר!@#@# אמא אני מתה הם כאלה נשמאמים!!!! |אייקון רובי מקיאה את נשמתה על כל הרצפה הנקייה שהיא שטפה לבד לבד לבד!!! פראיירית שכמותה|] וכמובן כ למה שנוצר מהערב הזה זה רק בעיות בנים-חברה שלי הייתה ממש מבואסת...לא דיברנו כל הדרך חזרה אבל כשהגענו למקום שממנו אנחנו הולכות כל אחת לביתה הקט ולמיטתה החמה [לא מאוחר-בערך ברבע ל2] פתאום התחלנו לדבר והחלטנו לעבור למקום יותר נוח-מתחת לחלון של שכנים שלה
[טוב נו כאילו יש מדרגות מול הכניסה לבניין נוח שם
] אנחנו מדברות לנו בהנאה במשך שעות-נהגי משאיות התחילו לצאת לעבודה כבר ואנחנו עדיין היינו שם...הקטע הוא שלא לחשנו כלכך..היו התקפות צחוק והיו השמצות קולניות של כל המין הגברי [טוב נו, בנות, ציפיתם למשו שונה?] והיו דברים שממש לא רצינו שאנשים אחרים ידעו [כי אנחנו לא מספרות לאנשים כלום אף פעם] ואז פתאום מגיע השכן שבמקרה גם אקס של חברה שלי...הוא בא ומתחיל להגיד לנו שהוא שמע אותנו מהחניה כבר מדברות וזה...אנחנו צחקנו כמובן כי זה הצחיק אותנו [למה אני לא יודעת אבל 4 וחצי בבוקר...זה קורה
] ואז אמרנו לו בוא שב איתנו והוא סבבה אבל אם השכנים צועקים כי אתן טוחנות להם בשכל כל הלילה אני עף [כאילו הוא אמר את זה בצחוק אם זה לא מובן..:$] פתאום אני וחברה שלי מסתכלות אחת על השניה בהיסטריה!!! אנחנו פה מדברות כמו פוסטמות והשכנים שומעים הכלללל!!!! וכאילו הקומות שלהם יחסית נמוכות ואנחנו לא דיברנו בטון חלש....דפקנו צחוק כשחשבנו מה יהיה בפעם הבאה שהיא תראה את השכנים מקומה ראשונה
הכי לא נעים אם השכנה הפוסטמה שלה באה ומחילה לשפוך לאמא שלה כל מה שאמרנו...לא יתנו לה להסתובב איתי יותר..אני משחיתה אותה
[שוב..בצחוק כאילו..לא באמת כאלה ילדותיות
] בקיצור..לפואנטה שלי...יש לי הערכה חדשה לאנשים המציקים מתחת לחלון באמצע הלילה...הם פשוט נסחפו לשיחה ולא היה להם איפה לשבת...אז בפעם הבאה אנשים..לא לזרוק עליהם דברים מהחלון!![קרה פעם אחת והייתי עצבנית באותו יום אז זה לא נחשב רשעות
] תבליגו!! [ולמה אני משתפת אתכם? כי 5 וחצי בבוקר ולא בא לי לישון
]

adii1201

New member
אחחחח כפרע את חייבת לספר לי

מאיפה את משיגה את הסמים שלך
האקס של חברה שלך שישב לידה, זה אותו אחד שבגד בה או שזו חברה אחרת עם אקס אחר?
ואני ישבתי עם חברות שלי ביום שישי על ספסל ציבורי ברחוב והוא היה טיפה מתחת לחלונות של אנשים ואז יצא אחד מוזר מהחלון והתחיל לצעוק עלינו שנעוף משם כי אנשים ישנים והיה כולה 12 בלילה

רובע

New member
חחחחחחח

זאת חברה אחרת
לפי דעתי לא יצאו לצעוק עלינו כי באנו כבר ממש מאוחר בשעה שאנשים כבר ישנים ולא בשעה שהם הולכים לישון...ואז כאילו חבל לקום מהמיטה רק בשביל להשתיק מישו זה מעורר את הבנאדם ואז קשה לחזור לישון:$

MoWz

New member
חופשי..אני סתם מקללת כזה לעצמי כאלו

לא בקול רם או משו..אבל בתקווה שהם ישמעו ואתמול בלילה קרה לי משו דומה לשלך.. אבל אצלנו התהלכנו חבורה ברחוב ואז השכנה יצאה החוצה וקיללה אותנו והיא אמרה שנעשה את הסמים שלנו במקום אחר :( חח אני כולי נשפכתי שם מה שעוד יותר גרם לה לחשוב שאני ספציפית על סמים..אז היא קראה לי זונה מטומטמת :( אבל זקנה כזאת..בעזרת ה' מקווה לא להתקל בה שוב

למעלה