../images/Emo207.gif../images/Emo6.gif
נכון לפעמים יש את האנשים המציקים האלה שבאמצע הלילה יושבים לכם מתחת לחלון [לאלה שגרים בבניינים כמובן:$] ומדברים כל הלילה צחוקים והכל ולא נראה להם שהם מפריעים לישון? אז היום אחרי שהייתי בעיר [הייתה הופעה של שירי מימון והגיים בויז בכיכר!@#@# אמא אני מתה הם כאלה נשמאמים!!!! |אייקון רובי מקיאה את נשמתה על כל הרצפה הנקייה שהיא שטפה לבד לבד לבד!!! פראיירית שכמותה|] וכמובן כ למה שנוצר מהערב הזה זה רק בעיות בנים-חברה שלי הייתה ממש מבואסת...לא דיברנו כל הדרך חזרה אבל כשהגענו למקום שממנו אנחנו הולכות כל אחת לביתה הקט ולמיטתה החמה [לא מאוחר-בערך ברבע ל2] פתאום התחלנו לדבר והחלטנו לעבור למקום יותר נוח-מתחת לחלון של שכנים שלה
[טוב נו כאילו יש מדרגות מול הכניסה לבניין נוח שם
] אנחנו מדברות לנו בהנאה במשך שעות-נהגי משאיות התחילו לצאת לעבודה כבר ואנחנו עדיין היינו שם...הקטע הוא שלא לחשנו כלכך..היו התקפות צחוק והיו השמצות קולניות של כל המין הגברי [טוב נו, בנות, ציפיתם למשו שונה?] והיו דברים שממש לא רצינו שאנשים אחרים ידעו [כי אנחנו לא מספרות לאנשים כלום אף פעם] ואז פתאום מגיע השכן שבמקרה גם אקס של חברה שלי...הוא בא ומתחיל להגיד לנו שהוא שמע אותנו מהחניה כבר מדברות וזה...אנחנו צחקנו כמובן כי זה הצחיק אותנו [למה אני לא יודעת אבל 4 וחצי בבוקר...זה קורה
] ואז אמרנו לו בוא שב איתנו והוא סבבה אבל אם השכנים צועקים כי אתן טוחנות להם בשכל כל הלילה אני עף [כאילו הוא אמר את זה בצחוק אם זה לא מובן..:$] פתאום אני וחברה שלי מסתכלות אחת על השניה בהיסטריה!!! אנחנו פה מדברות כמו פוסטמות והשכנים שומעים הכלללל!!!! וכאילו הקומות שלהם יחסית נמוכות ואנחנו לא דיברנו בטון חלש....דפקנו צחוק כשחשבנו מה יהיה בפעם הבאה שהיא תראה את השכנים מקומה ראשונה
הכי לא נעים אם השכנה הפוסטמה שלה באה ומחילה לשפוך לאמא שלה כל מה שאמרנו...לא יתנו לה להסתובב איתי יותר..אני משחיתה אותה
[שוב..בצחוק כאילו..לא באמת כאלה ילדותיות
] בקיצור..לפואנטה שלי...יש לי הערכה חדשה לאנשים המציקים מתחת לחלון באמצע הלילה...הם פשוט נסחפו לשיחה ולא היה להם איפה לשבת...אז בפעם הבאה אנשים..לא לזרוק עליהם דברים מהחלון!![קרה פעם אחת והייתי עצבנית באותו יום אז זה לא נחשב רשעות
] תבליגו!! [ולמה אני משתפת אתכם? כי 5 וחצי בבוקר ולא בא לי לישון
]