מישו רוצה גור חתולים?

Le Fay

New member
לגמרי. לקח לי אתמול שעה וחצי

להוציא אותו מהמנוע של ה-405. הוא החליט לגור שמה ולא הסכים לצאת. לא מצאתי למי למסור אותו, אז הסעתי אותו עכשיו לצער בעלי חיים. בטוחה שלא יישאר שם לאורך זמן כי הוא הגור היחידי שם כרגע.

Le Fay

New member
ככה זה מכשפות. מה זה רוח קודש?

מז'תומרת איך? הוא יילל כל הלילה שקדם לזה, אחרת לא הייתי לוקחת אותו לאמא שאולי יש לו.

ELI105

New member
הוא ממש יפה

אני בדיוק אספתי ביום שישי הקודם גורה שמתברר כי תפסה תחת במהרה ומטילה מוראה על שני הגדולים ,אף אותי שרטה באופן משכנע . אולי תקחי גם אותה שיהיה לו חבר. צער בעלי חיים,או שיעקרו ויתנו בעד מחיר צנוע של כ 250/300 ש"ח או שירדימו אותו לנצח. לגבי אימו של הנ"ל ,נראה שעשתה עבודה לא רעה.

Le Fay

New member
צודק. וגם אלי105 צודק ../images/Emo10.gif

שאלתי את העובדת שקידמה את פנינו אם יש סיכוי שיאמצו את הגורה עוד השבוע. היא העיפה בה מבט יחיד ואמרה: אם תביאי אותו בעוד שלושה חודשים. התעקשתי שזו גורה עצמאית ובריאה שאוכלת אוכל מוצק ועושה את צרכיה בעצמה, ואז הפקידה הואילה להעביר אותה לבדיקת הרופא, שיחליט אם משאירים או "מרדימים" אותה. רתחתי כהוגן, ואמרתי שאם הם הולכים לרצוח אותה - אני רוצה אותה מיד בחזרה. למזלי החליטו שהיא כשירה לחיות. אני תוהה אם אנשים יודעים שזה מה שעושים שם לגורים. התשלום הוא עבור הבדיקה הרפואית והחיסונים, והוא נראה לי מוצדק לגמרי (הוא גם מבטיח במידת מה שיקחו את בעלי החיים רק אנשים שמוכנים להשקיע בהם).

rigoletto111

New member
משלמים להם כדי להרוג חיות?

ואללה חירפון מוחלט. כבר יותר זול להתניע את האוטו! בכולופן, טוב שהיא עושה את צרכיה בעצמה , ולא שאת צריכה לעשות אותם בשבילה.

Le Fay

New member
../images/Emo6.gifרואים שטרם התמחיתָ

בהצלת גורים נטושים... מפאת כבודו של הפורום חוסכת לך את הפירוט הרלבנטי בקשר לתפקיד האם החתולית בסידורי השירותים של צאצאיה. צער בעלי חיים לא ערוכים לטפל בגורים טרם-גמילה, כי זו עבודה במישרה מלאה, שבעה ימים בשבוע. אבל אני טילפנתי לפני שבאתי, והסברתי שהגורה בת ששה שבועות בערך אבל נגמלה מיניקה, ושם אמרו לי להביא אותה בלי לספר שהם סך הכל מתנדבים להרוג אותה על חשבונם (גם החומר לזריקת ההרדמה ושעות ההעסקה של הרופא עולות כסף).

rigoletto111

New member
עדיף כבר לתת ל"אימוץ" לתאילנדים!

גם בלי התמחות בביולוגיה חתולית, כשאני רואה את אמא שלי ואחי הקטן אני מנחש מה תפקידה של אמא חתולה בתחום השירותים...

Le Fay

New member
אז זהו, שעוד לא ראית כלום...

אצל אמהות חתולות אין דמוקרטיה. הן גם מחליטות עבור השגר שלהן מתי ואיפה די בטוח להטיל מימיהם, ובלי עזרתן הפעילה - כל המחסנים נשארים בפנים. חוסך הרבה ויכוחים (וטיטולים). נ.ב. לתאילנדים זו אפילו לא מנה ראשונה, אלא אם הם אוכלים גם שערות.

למעלה