מישו רואה תרגיע?

מישו רואה תרגיע?

היה היום פרק מ-ע-ו-ל-ה
כמה צחקתי אוי

ראיתי אתמול בלילה../images/Emo70.gifחחחחח../images/Emo15.gif

באמת היה שווה
חחחחחח אכלתי אותם........חחחחחחח

../images/Emo32.gifאנשים, כנסו, זה חשוב מאוד!!!

מחר יש לי יום גיבוש בחטיבה!!! אאאאאאאמממממממללללההה!
חשבתי שזה מחרתיים ופתאום אני רואה מכתב, מחר...... מה אני עושה?! ואם תהיה לי מורה רעה?! ואם תהיה לי כיתה של פקצות מגעילות? ואם אני לא אהיה מקובלת? ואם אני לא אוהב את הכיתה שלי? ואם אני ארגיש לא בנוח? ואם אני אתבייש ואפחד לגשת לילדים? ואם יהיו כל מיני ערסים שיסתכלו עליי בעין מוזרה? אנשים! מכיוון שאתם כבר עברתם את זה- תעזרו לי פליז!! איך להתנהג ביום גיבוש?!?!?! ואכן, היה פרק מעולה!

תהיי הכי טבעית בעולםםםםםםםםםם

חחחח....אצלנו התחברתי עם 2 בנות ככה: המורה המפוחלצת שלי נתנה איזה משימה ואני וחברה שלי ישבנו באותו שולחן ואז הן הסתובבו אלינו ושאלו כזה:ראיתם איזה מחנכת
חחחחחח וככה התחלנו לדבר וזהווווווווווווו וערסים יש בכל מקום
בעעעעעעע שונאתתתתתתת

Ronush14

New member
אוווו... ../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif

לי זה היה לפני 3 שנים! זה נראה לי כ"כ מזמן!
ואל תדאגי מכלום! ואל תנסי להיות אחרת ולהתנהג שונה! תהיי כמו שאת! ותדברי עם הילדים האחרים כי תחשבי שהם מרגישים בדיוק מה שאת מרגישה!
ואחרי זה זה יהיה לך כייף להגיע ליום הראשון וכבר להכיר עוד אנשים שלא הכרת מלפני!

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo19.gif

רק שהם ערסים ופריחות והיא לא...
חחח (אותי זה הצחיק אתם לא חייבים לצחוק...)

Ronush14

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo110.gif

לא הלכת לשי?

וואו סו לונג

לפני 6 שנים ככה.. איזה חמודה.. בכל אופן אני תמיד במקומות חדשים משתמשת בהומור..הצחקת אותם יאהבו אותך וישימו לב אלייך... אם תהי ביישנית ותפללי שיגשו אלייך זה לא יקרה כי גם השאר מפוחדים... מקווה שעזרתי

וואוווו... לא נראה לי שהם כמוני..

אני מתארת (איך בדיוק רושמים את המילה הזאת?) לעצמי שהם באים עם חברים מהכיתה, וכבר יכירו כמה ילדים מהכיתה.. אצלי כולם הלכו לחטיבה אחרת.. ומי שכן עובר איתי לאותו בית ספר, זה הכמה ילדים שאני הכי שונאת... בכל מקרה אני בוכה כל היום.... ועוד היום נשרפתי ככה שהפנים שלי אדומות כמו עגבניה... ואני לא יודעת אם זה יפה.. בכל מקרה זה לא היום המתאים ליום גיבוש בכלללל.. אני כבר יודעת שאני לא אשן כל הלילה.. וגם הדלקתי לה' נר תפילה:"ברוך אתה אדוניי, אלוהינו מלך העולם, אשר קידשנו במצוותיו וציוונו להדליק נר של יום גיבוש... אמן!" נראה לכם שהוא יעזור לי? ותודה!
יש לך אי סי או מסנג'ר?

../images/Emo42.gif אין לך מה לדאוג!!!

כמו שאמרו- תהיי עצמך ותרגעי
הם כולם שם בני אדם (טוב לא כולם
) בהצלחהההה

חחח.. תודה רבה... אני אקח איזה

10 טיפות הרגעה ואנסה לחייך... אם אני לא אתעלף.. ו.. אם עוד לא הבנתם, זאת רונלי, אני המלאכית המאוהבת החדשה!!
יאייי! תודה לאביטלוש בעזרה לבחירת הכינוי...

Ronush14

New member
תתחדשי../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif

ואת לא צריכה להגזים! זה ממש לא נורא!
אצלי רוב כיתה ז' עוד הסתובבתי עם החברות מהיסודי... את החברות הכי טובות שלי הכרתי דווקא בכיתה ח'!

darkman 36

New member
רונלי! תקשיבי טוב../images/Emo72.gif

כולם חושבים ככה. תחשבי אופטימית ותחשבי בכיוון חיובי. אין מצב שלא יהיו לך פקאצות בכתה, מנסיון, וגם כל המורות לא ממש "טובות", אבל תחשבי על כל שאר הדברים האחרים, ותנסי לקלוט את הראש של כולם! ברגע שתביני ותתרגלי, את גם תמצאי את החברים שלך, ואני בטוח שתהיי מקובלת, לפחות בחברה של החברות או הידידים שלך. אל תתביישי מילדים. תתחילי להסתובב עם כאלה שנראים לך נחמדים ולאט לאט תכירי אותם. זה לא כל כך קשה ומפחיד. אני בטוח שתצליחי חמוד
אז בהצלחה, אור

למעלה