מישו ראה...

blinkme

New member
מישו ראה...

את ה-jammed עם בלינק איך שהם הפתיעו בתיאטרון???????????? בקשה תענו

blinknetta

New member
כןןןן

היה ממש יפה!!! אבל ראיתי את זה לפני שנים מה היה שוב?

blinkme

New member
איזה בולשיט!

רן ושירה אני חייבת סורי אני יודעת שאתם לא רוצים קללות זה לא קללה עלייך נטע (למרות שבולשיט לא נקרא ממש קללה) אבל jammed התחיל רק בכמה החודשים האחרונים לא לפני שנים כמו שאת אומרת

blinknetta

New member
לאאהההה

בלינק מי אני אמרתי שנים בצורה של הגזמה (או היפרבולה) האמת שראיתי את זה לפני לפחות חודשיים ותהיתי אם זה שודר שוב ופיספסתי הבנת??? חחחחחחחחחחחחח למה התעצבנת עלי ככה?

eb182

New member
כן, ראיתי

איכסה כל הבנות שם עשו לי בחילה הן כל הזמן צרחו MARK YOU´RE HOT לא פייר שדווקא ל"מעריצים" כאלה נותנים מתנה כזאת.

אוי~ זה לא פייר~~

אני לא מבינה על מה אתם ביכלל מדברים~?~?~? איפה זה משודר? מתי? איך ? למה? מה זה ביכלל? בבקשה~, תפרטו, ניתקו לי את הכבלים עוד לפני מאה שנה~

eb182

New member
אני ראיתי את זה כשהיה

BAD BOYS WEEKEND לפני חודשיים אןלי אבל היה את זה שבוע שעבר נדמה לי ויש לי את זה מוקלט.

מאיה182

New member
אני חושבת.......

שזה היה גדול!! הקהל לא היה יודע עד שהם באו מאחורי הקלעיייייייייייייים!!!! אני הופתעתי יותר מהם!!!!

xero1

New member
הרעיון היה נחמד...

כמו שנו דאוובט באו אז לבצפר ההוא.

Conspiracy

New member
ראיתי את זה

לדעתי, של נו דאווט היה יותר נחמד, כי מי שלא קנה כרטיסים לסרט של בלינק בטח מה זה התבאס אחרי זה...

eb182

New member
הם לא קנו כרטיס

מי שארגן את זה נראה לי שלם להם לבוא ודווקא שמעתי ממשהי אחת שגרה בלוס אנגלס והזמינו אותה(היא חשבה שזה יהיה הקרנה של URETHRA CHRONICLES או משהו) והיא שנתה את שעות העבודה שלה במיוחד ואז הם שינו את השעה והיא לא יכלה ללכת, מסכנה.היא בסוף באמת הפסידה משהו רציני.

למעלה