מישו פה???!!

מישו פה???!!

יש לי שאלה חשובה. מישו פה מכיר את אח שלי ממש ממש טוף? אני אסביר את עצמי. אני צריכה ציטוט חכם כזה שהוא בדרך כלל אומר, ואני לא יכולה לחשוב על שומדבר. חשבתי להתקשר לאחד מבני הגרעין שלו ולשאול אותם, כי מי מבלה איתו כל כך הרבה זמן אם לא הם. אבל אני נורא מתביישת... אז אני שואלת אותכם. קשת, שי.. אתם אולי מכירים אותו טוף.. יש לכם איזה רעיון לציטוט שהוא אומר? זה דחווווף!!!! טודא.

דיברתי עם אריק והוא מדווח מהשטח

ומסתבר שאח שלך מרבה לומר "טמבל"... אבל זה לא משפט... אז הוא אומר בדרך כלל משהו כמו: "פלצנות זה המרחק בין מה שבן אדם אומר למה שהוא עושה" ניראה לי שזה לא הוא המציא אבל לא יודע... טוב מקווה שעזרתיי...

כן, עזרת לי המון!!!!

טודא!!

S a l i t

New member
אני ינסה להיזכר עד מחר

באיזה הברקה ששמעתי אותו ממלמל אני כמעט בטוחה שיש לי איזה משהו בראש

kedeman

New member
שאלתי את אח שלי

הוא אומר "אנטיגלובליזציה" "החוק הראשון של מועדון קרב: לא מדברים על מועדון קרב!"

S a l i t

New member
WELCOME TO FIGHT CLUB

First rule of Fight Club is you do not talk about Fight Club. !Second rule of Fight Club is YOU DO NOT TALK ABOUT FIGHT CLUB Third rule of Fight Club someone yells stop goes limp taps out the fight is over. Forth rule only two guys to a fight. Fifth rule: one fight at a time fellas. Sixth rule: no shirts no shoes. Seventh rule: Fights will go on as long as they have to. And the Eighth and final rule: If this is your first night at fight club, you have to fight... אחח...איזה סרט

go golan go

New member
וואי... איזה יופי....

חחח... כל הקטע ממש.... בראד, תעשה לי ילד!!!!

למעלה