מישו פה יכול להמליץ...

TOMCIT

New member
מישו פה יכול להמליץ...

מישו יכול להמליץ לי על איזה אתר פנטזיה של משחקים ברשת?? אממממממ וגם יש לי עוד שאלה...מה אני צריך לקרוא אחרי כל הסדרות של מרגרט וייס(הסדרה הראשונה שקראתי...)???

NJS

New member
תפרט

איזה ספרים בדיוק ודרך אגב זה מרגרט וייס וטרייסי היקמן

TOMCIT

New member
בינתיים רק את:

כבשן הנשמה,הדרקונים של דמדומי הסתיו ואני אמשיך לקרוא את ה-הבאים...של מרגרט וייס וטרייסי היקמן..

midnight dragon

New member
אחרי שאתה מסיים את כל הספרים

של הרומח שכתבו מרגרט וייס וטריסי היקמן (כולל את כל סדרת הרשומות, אגדות, רשומות רייסטלין ודשל"ק (שכחתי משהו?)) אתה יכול לקרוא באנגלית את כל הסדרות ה"קטנות" יותר שכתבו סופרים אחרים. אם אתה רוצה המלצות עליהם לך לדפי הארכיון וראה את ההמלצות של strahd הוא מדרג כל כמה זמן איזה ספר.

NJS

New member
שכחת משו...

את מלחמת הנשמות! (למרות שרק הראשון תורגם בנתיים)

HELLrider

New member
וואלה! לא חשבתי על זה ../images/Emo12.gif

אבל יכול להיות שבגלל זה לא יהיה ביקוש ולכן לא יתרגמו את הספרים הבאים...

strahd

New member
אני קורא אותך לסדר פעם ראשונה

העובדה שהספר פוצל, וזאת פורסם בפורום לא פעם אחת היא הבעיות שיש בארץ בנוגע לתרגום. עלויות התרגום בארץ הן יקרות מאוד ואם לא היו מפצלים את הספר, הוא לא היה מתפרסם בכלל. יש מעט מאוד ספרים שלא פוצלו והם עולים המון כסף. אין צורך להגיד שגם מדינות אחרות עושות כך, לא למען בצע כסף, אלא על מנת לפרסם במדינה ההיא את הספרים. לדוגמה, אפילו את ג'ורג' מרטין ירום הודו מחלקים לשתיים בארצות הגולה. וביפן הרהיבו עוז ומחלקים את כישור הזמן הראשון לחמישה ספרים שונים. מה דעתכם על זה?

wisp

New member
דעתי על זה היא שמזל שעוד לא התחלתי

ללמוד יפנית ^_^

python 4

New member
האמת היא

שג'ורג' מרטין השלישי פוצל אפילו בגרסה הבריטית, המקורית.. זה פשוט היה ספר ארוך מדי. בגרסה האמריקאית זה יצא בכרך אחד. תראה, אפשר לחלק אולי את כל מעצורי הדלת האלה לשניים, אבל כזה הפרש במחיר? ולמה מפצלים ספרים קצרים יותר כמו הספרים האחרונים של כישור הזמן? ומילא שיפצלו, אבל נִיאַנֶב? נו באמת.

אני זוכר...

שלפני שסטראהד הלך לו, הוא עשה את הדירוג של 10 הספרים הטובים ביותר ברומח שהם לא של מגיטריי... ולפני זה את 10 הגרועים... ועוד עם ביקורת לכל ספר... אחח... ימינו העליזים... (אל דאגה, עליזים בשיא התמימות..)

python 4

New member
מגיטריי, מה?

הטבעתי את חותמי על הפורום. יה!

סליחה פיתון...

שחכתי לכתוב "כל הזכויות שמורות"... אפשר אולי שלא תתנו לי לקרוא איזה ספר לא טוב? אני אעדיף סקילה...

למעלה