מישו ער?

Sparker

New member
לרוע מזלי כן...

הבחור שהה איתי בצ´אט עד 4 וחצי שעון ישראל... הנכשל שלי מחרתיים הוא על מצפונו!!!!

Sparker

New member
בשביל להקפיץ

צריך 10 תווים או אייקון... אגב, ראיתם את התמונה החדשה בעמוד הראשי?? אהבתם?

een ogenblik

New member
מה זה צריך להיות?

אני שולחת אותך לישון מוקדם, ופורשת בעצמי, כדי לא לתת לך תרוץ להמנע מלימודים, אז אתה מוצא לעצמך שותפים אחרים?

een ogenblik

New member
אבל תומר

הגבתי לספרקס, כיצד הגעת למסקנה שעניתי לך? (מה האכזבה?)

een ogenblik

New member
תודה, אבל

בהנחה שהייתי כותבת לך הודעה כל כך לא סבירה, האם אפשר להסביר לי את האכזבה שנגרמה לך? אני יודעת שזו סקרנות חולנית, ולא לגמרי מוצדקת, אבל אני רוצה לדעת מראש מתי יש סיכוי שתגובותי נקראות בצורה לא מוצלחת. יש לזה שתי סיבות עקריות, ושוות בחשיבותן: * כדי להמנע מלהרגיז אנשים שנקרים על דרכי בטעות. * כדי להרגיז אנשים שממש בא לי להרגיז באותו רגע. תודה מראש על העזרה בניסוח דרכי העתידית.

זה לא את, זה התוכנה של תפוז...

כבר קרא לי כמה פעמים שאנשים הגיבו לי בלי קשר או כמו שקרא עכשיו שאני הגבתי למשו לא קשור- אצלי יש בעיה עם השרשורים האלכסוניים שכשאני פותח תתגובה, השרשור לא חוזר למצבו המקורי.. אם היה חוזר הייתי רואה שכתבת לספרקי..

Sparker

New member
לדעתי אתה עושה משהו לא בסדר

אלא אם יש לך מקינטוס/נטסקייפ/מוזילה או בקיצור כל דבר שהוא לא מיקרוסופט, לט צריכה להיות לך בעיה... טתה עושה משהו לא טוב לדעתי... אתה קורא שרשורים עם הפריסת תגובות??

../images/Emo124.gif חבל לפתוח הודעה חדשה

כשעוד אפשר להקפיץ את השירשור הזה אם יש פה אנשים, חיות, חרקים לא משנה מה - בואו לצ'אט!!!

למעלה