מישו ער
ל ל א ק י New member 8/9/02 #2 אני ערה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif וואי איזה כיף להיות בבית.. אממממממממ...... עם מישהו פה שיכנס לצאט בינתיים אני מנסה לעבור על כל ההודעות שהיו פה כשלא הייתי..זה הרבה..
אני ערה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif וואי איזה כיף להיות בבית.. אממממממממ...... עם מישהו פה שיכנס לצאט בינתיים אני מנסה לעבור על כל ההודעות שהיו פה כשלא הייתי..זה הרבה..
ל ל א ק י New member 8/9/02 #4 שלום גם לך..... אמממ.. אני באמת לא מכירה אותך.. בעצם אני לא מכירה כמעט אפחד.. ואממממממ.. לא ממש אכפת לי עם אתה כותב את זה נכון..גם לי אין מושג איך כותבים אתזה..
שלום גם לך..... אמממ.. אני באמת לא מכירה אותך.. בעצם אני לא מכירה כמעט אפחד.. ואממממממ.. לא ממש אכפת לי עם אתה כותב את זה נכון..גם לי אין מושג איך כותבים אתזה..
A actress New member 8/9/02 #5 לאקי לא היית פה והיית נושא השיחה../images/Emo8.gif אז ככה שאם את רוצה להתעדכן בהודעות תעשי חיפוש מתקדם ותרשמי לאקי אני בטוחה שתמצאי את כל ההודעות ותשלימי את החסר
לאקי לא היית פה והיית נושא השיחה../images/Emo8.gif אז ככה שאם את רוצה להתעדכן בהודעות תעשי חיפוש מתקדם ותרשמי לאקי אני בטוחה שתמצאי את כל ההודעות ותשלימי את החסר