מישו ממעלה הבשור?

bobmar

New member
רק את דנה? נעלבתי...

לפי דעתי, היו פה עוד איזה שתיים שלוש קוראות שהיו מהופנטות ממני (רגע, אני קופץ להעיר אותן). והגברת הטבעית - למה היית סמויה? מה מנע ממך להשתתף באופן גלוי כשאני הייתי בשיא פריחתי וההשערות בדבר זהותי לא הפסיקו להתעופף והדירו את שנתן של יפיפיות הפורום? האמת, גם אם את ממעלה הבשור,אנחנו בטח לא מכירים, את צעירה מדי. ואם את כן, אז...

אני לא ממעלה הבשור אני מקן אחר

בשומר הצעיר בכל מקרה... אני מבטיחה לך, שמאז שהלכת, קמו עוד כמה חסויים בפורום (אני בינהם) בכל מקרה...מה כל כך סיקרן בך?

TINKERBELL 15

New member
אניכולה להגיד לך מי המורה הכי חרמן,

אבל נראלי שהשתובה כבר ברורה

XD../images/Emo163.gif

מילת הש'?
תכל'ס, אני לא רוצה להשמיץ, אבל הכי גרועות הן המורות הטיפשות למתמטיקה.

idanem

New member
אני אומר לך..

לכי לביולוגיה אם את איתו בואי עם מחשוף לכל מבחן ואת מקבלת 100!!! כמה פשוט זה יכול להיות??

idanem

New member
גרר..יש לי מה להגיד על המורים שם!

סמדר ים היא נאצית!! שתמות אמן!!! אותו דבר גם למורים הבאים: אורנה פאוקר!! רונית קדמן!! מרטין ססלר!! ציפי ידידיה!! מרים תקציר!! ורדה גלעדי!! אהה..לפי מקצועות? אז תגיד! אני אגיד רק ממה שאני לומד עכשיו: הטובים: מתמטיקה - גיל קרסיק אנגלית - מירה נוימן הכי טובה, אבל היא נאצית..אני מעדיף את רותי מה שמה היסטוריה - פדרו מה שמו מקרא - ענת זלטמן ספרות - נוגה הזאתי לשון - עדה שגיא למרות שהיא גם נאצית חינוך גופני - נעמי מה שמה צילום - יוחקה מה שמה מדעי הטכנולוגיה - גדי מה שמו שעת מחנך - גיל קרסיק הגרועים: מתמטיקה - מרים תקציר אנגלית - לאורה ברדיצ'נסקי (נראה לי ככה כותבים את זה) היסטוריה - סמדר ים!! ספרות - דניאלה מה שמה לשון - אורנה פאוקר!!! צילום - עזרא מה שמו מדעי הטכנולוגיה - חזי שעת מחנך - יהודית מה שמה

אני ממש נגד פרסום ההודעה הזאת

מה אם הילדים שלהם קוראים? בכל מקרה, פרסום שמות ככה באינטרנט בלי ידיעת אותו אדם, זה משהו ממש בעייתי לפי דעתי בעיקר איך שכתבת ובשפה בה בחרת להשתמש

יונתנוצ'קה, ../images/Emo163.gif

מצטערת, אבל הוא צודק.. פאק המורים האלה ממש זוועתיים:| [אלה שאני מכירה לפחות] איכ איכ איכ.

כל מי שרשמת שהם טובים,../images/Emo163.gif

באמת טובים, אממ אנלא מכירה את... גיל קרסיק(?) לא דעת. נראה ממש מפחידX:

למעלה