מישו מכם מאמין ש..

אץ קוצץ

New member
תמיד יהיו שיטענו שכן

זה לא מעיד על נסיון..
חד משמעית- אין !

מנסיון אפשרי.תלוי מה את מצפה ממנו.מנסיון זה

אפשרי עם חבר/ידיד/כמו אח או איך שתקראי לו, וזה גם אפשרי עם חבר רציני/חתן גם לתקופה של יותר מ 4 שנים!

חח אז הם היו בקשר 4 שנים,

ועבדו עלייך שהם שומרים? גמני הייתי עם אחת 5 חודשים ועבדתי על כולם.. חח לא חוכמה גדולה לשמור נגיעה מידידים.. זה משו אחר לגמרי!

מה אתה חושב.הם לא ישראלים ח**** כמוכם

יראי שמיים אמיתיים והוא רב כיום בקהילה חילונית בחו"ל וכל יום שישי לוקח את רשימת הטלפונים של היהודים הרחוקים מהדת שגרים באותו עיר ומתחנן שיגיעו לפחות לתפילה אחת לבית הכנסת.לא בשבל להשלים מניין כי יש כבר 14 קבועים אלא שאכפת להם מהעתיד של כל יהודי ויהודי לא כמו הרבנים בישיבות שלכם בארץ

שמרנו עד שבוע לפני החתונה

אבל עובדה שהצלחנו! כשאני אומרת שמירת נגיעה זה אומר כלום! וזה שאני פה באה לבקר זה כי אני מכורה וזו בעיה אישית שלי!

חח.. מה את מתגוננת עוד לפני שהותקפת

.. אבל זה פשוט לא נשמע! כל כמה זמן בממוצע הייתם נפגשים? הייתם הראשונים אחד של השני?

הינו הראשונים אחד של השני..

היה לו קשה (ברור, כאילו) אבל החזקנו בשיניים. מסכימה שזה נדיר ולא מצוי.. נפגשנו בערך פעם בשבוע ובעיקר מדברים/ מתכתבים המון..

2חור

New member
אז ככה

במשך המון זמן חשבתי שכן ואפילו כתבתי כאן (בניק אחר) שכן. אבל תכלס היום מניסיון אני יכול להגיד ש לא!! ברגע שבאמת אוהבים אז זה הכי קשה בעולם!

בטח שאפשר...

בוודאי שכן.... אפשר להיות בקשר עם בחור במשך מלא זמן ולשמור נגיעה, כי זה הרבה יותר שווה,אבל כמובן שיש יצרים,אבל אפשר להתגבר. וגם שזה קשר רוחני וללא צד פיזי. אהבה שלא תלוייה בדבר. והאישה והעששית....פשש ממש יפה...

הסססטלן

New member
בהחלט כן,!

אך זה בתנאי שהם בוגרים בנפשם ובשכלם ויודעים למה המטרה שלשמה הם בקשר.ולא יפגשו במקומות חשוכים.וגם הפגישות יעשו בהפסקות של שבוע לפחות...

למעלה