מישו מוכן להסביר?

בן לשדך לך אותו../images/Emo35.gif../images/Emo3.gif../images/Emo98.gif

mary17

New member
ליר לשדך לך אותו../images/Emo35.gif../images/Emo3.gif../images/Emo99.gif../images/Emo11.gif../images/Emo41.gif

KiShKooSh

New member
מרי לשדך לך אותו../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif../images/Emo11.gif

מוטי(של למעלה)

KiShKooSh

New member
דנדי../images/Emo6.gif

שרוטה
אני משדכת לך את רונ"ש
אתם תהיו כאלה
מוטים ביחד

KiShKooSh

New member
ובכל מקרה דנדוש...

אתה יכולה לשכוח מחלומות בקרוב כל מה שיש לי זה סיוטים....

../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

סיוטים???
לך??
למהה?????????????????????????? לא פיירר!!! סיוטים חצופים!!
קישטא קישטאא!!!! היום תחלמי חלום טובבב!!
חחח

KiShKooSh

New member
משו:-\...

אתמול חלמתי שאני הולכת מכות רצח עם מישהי, ממש זרקנו אחת על השניה קמח וחרדל והלכנו מכות רצח ולפני יומיים על זה אני לא רוצה לדבר

../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

אמאאא
סיוטים חצופייםםם!!
הוואי שהיום תחלמי על דברים אחרים וטובים

g a l4

New member
לא ממש......../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif

בהתחלה זה היה משולש עכשיו,רננה אוהבת את כפיר וכפיר את רננה ככה שזה לא משולש
אבל... הסיבה לזה היא:שתמיד יש רעים בסדרה והיא וטליה הרעות....

iforget

New member
תחשבי על מיכאלה..

במיכאלה היה בערך אותו דבר..אפרת כהן ונתן רביץ שיחקו בתפקידים הראשיים וניר/ו לוי שיחק בתפקיד ראשי-משני כזה.. יורת מהצד מאשר כראשי.. בדיוק מה שקורה אם יעל בר זוהר.. היא שותפה לכמעט כל דבר שקורה בסדרה הקשור לזוג התפקידים הראשיים.. אבל היא לא תפקיד ראשי..

yellow cheese

New member
תנו לי להגיב מנקודת מבטי:)

כפי שידוע לכולנו, טלנובלה בע"מ היא טלנובלה בתוך טלנובלה. דנה בלום היא הגיבורה הראשית בטלנובלה הפנימית. כפיר ורננה הם הגיבורים הראשיים בטלנובלה החיצונית. מבינים?
לכן, אין סיבה שהיא וכפיר יהיו יחד, אין סיבה שיראו אותה כל הזמן, אין סיבה שהיא תהיה דמות מרכזית בעלילה

למעלה