מישו מהדרום מישהו נוסע להופעה של ברי בכפר סבא??????? מישהו מהדרום??
G giba70 New member 30/6/03 #2 ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif אני מניח שזו את ואם לא , (ההודעה מנוסחת בלשון נקבה אך מיועדת גם לגברים) אני לא מהדרום אבל יש כאן כמה דרומים. אגב, הוא מופיע גם בפסטיבל בריזה באשקלון ב-8/7 נדמה לי (יום אחרי יומולדת 46 שלו). מקווה שתהני איתנו בפורום של המוזיקאי הגדול ברנרד סחרוף.
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif אני מניח שזו את ואם לא , (ההודעה מנוסחת בלשון נקבה אך מיועדת גם לגברים) אני לא מהדרום אבל יש כאן כמה דרומים. אגב, הוא מופיע גם בפסטיבל בריזה באשקלון ב-8/7 נדמה לי (יום אחרי יומולדת 46 שלו). מקווה שתהני איתנו בפורום של המוזיקאי הגדול ברנרד סחרוף.
ע ענת1986 New member 30/6/03 #3 ../images/Emo24.gifברוכה הבאה!../images/Emo24.gif ברוכה הבאה למשפחת הפורום! מקווה שתהני בפורום הכי טוב והכי מושקע- הלא הוא פורום ברי סחרוף. אמממממ.... בנוגע לשאלתך, לא נראה לי שאני אסע להופעה בכפר-סבא... להופעה באשקלון, סביר מאוד להניח שכן.
../images/Emo24.gifברוכה הבאה!../images/Emo24.gif ברוכה הבאה למשפחת הפורום! מקווה שתהני בפורום הכי טוב והכי מושקע- הלא הוא פורום ברי סחרוף. אמממממ.... בנוגע לשאלתך, לא נראה לי שאני אסע להופעה בכפר-סבא... להופעה באשקלון, סביר מאוד להניח שכן.