מישו כאן שומע Disturbed?

Nitzan161

New member
מישו כאן שומע Disturbed?

רוק/ מטאל כבד מצויין ומומלץ לכאלה שלא שומעים...

Sum41xGiRL

New member
זה מה שאני אוהב.

כאלה תגובות! אני כומבן מעדיף שהמגיב ישמע ברקע DICK DALE או RUMBLERS, אבל נסתפק גם בלד זפלין ולהקות מוזרות אחרות..

s a r a h13

New member
אני?! לא אוהבת מטאל?!

לא
אני חולת מטאל, אבל מטאל לא פירושו קצת עגילים בתחת, הלהקה הזאת עלובה כמו סיסטם אוף א דאון, סליפנוט וכל הניו-מטאל המחורבן הזה, תנסי לשמוע קצת מטאל כמו אירון מיידן (שהם הבי מטאל) או מוטורהד, אולי ניטויש (פאוור מטאל) ועוד להקות שהם מטאל ולא חבורת וואנביז דיסלקטים שחושבים שאם הם יעשו כמה קעקועים ויצווחו קצת הם יוכלו לתפוס את המקום של להקות מטאל אמיתיות.

Sum41xGiRL

New member
מה ההדבל בין ניטוויש לבין סיסטם אוף

א דאון או סליפנוט? הנה כמה להקות מטאל שצריכים לשמוע: Motorhead - חובה! גם אם אין לכם זקן, אופנוע, מעיל עור וכרס בירה. הלהקה הראשונה ששילבה בין פאנק למטאל(וגם הלהקה הראשונה של הת'ראש מטאל) Slayer - למה שני להקות המטאל האהובות עליי קשורות לפאנק? לא יודע, אבל סלאייר יודעים לתת בראש(בזמן האחרון - פחות). נאצים, לא נאצים, הם עדיין גדולים! Judas priest - עושים נפלאות, אתם לא חושבים כך? האבי מטאל :"לאפנים": Iron maiden - סטיב האריס שונא פאנק-רוקרים? נבליג, עדיין גדולים.(לשמוע את החומרים הראשונים) Metallica - להקה של פריקים? בהחלט! ג'יימס הטפילד מביא ביד על גלן דנזיג? בהחלט. THE BLACK ALBUM היה זוועה רצינית, מה שקדם לו היה חומר טוב. Black Sabbath - זה לא אישי, אבל החומרים בלי אוזי אוסבורן מאוד לא מעניינים. מלבד זה, להקה "שוברת" Rainbow - האבי מטאל כמו שצריך להיות(אין לי מה להגיד עליהם) Dream Theatre - אוננות מוזיקלית, מאוד לא מעניין, אבל אם אתם אוהבים קטעים ארוכים של מטאל - זה בשבילכם! Megadeth - להקה נחמדה, מה שיצא אחרי שנות ה80 הוא קלקול קיבה עוד להקות שאין לו כוח להרחיב עליהן: פנטרה,אקסודוס,

s a r a h13

New member
ההבדל?

ניטויש זאת להקת פאוור מטאל מדהימה. אולי הם וואנביז, אבל בסופו של דבר המוזיקה היא החשובה, והשירים שלהם מדהימים. סליפנוט זאת להקה שכל מיני וואנבי פריקים בני 13 אוהבים סיסטם אוף א דאון זאת להקה שכל המתלהבים אוהבים, להקה שאפשר לאהוב בגיל 13,14, אבל לא מעבר. ואם כן זה עצוב. דיסטורבד זה פשע נגד האנושות, צריך לסרס אותם. לסליפנוט יש 9 חברי להקה- 3 גיטריסטים סולן מתופף באסיסט וכל השאר סתם מסתובבים על הבמה כמו דפוקים עם מסכות של נכים ועושים פרצופים וסמלי רוק למיניהם. פתטי. "הו אני כזה קשוח ואפל אל תשחקו איתי." לצחוק או לבכות? לאן התדרדרה המוזיקה...

Sum41xGiRL

New member
אני חושב שכל הלהקות הנ"ל

צריכות שיסרסו אותם. כל להקה שאוהבים בגיל 13-14 היא של וואנביז? אני זוכר שבגיל 13-14 שמעתי, דד קנדיז, קראס, בלאק פלאג, סקס פיסטולז, קלאש, לד זפלין, אריק קלפטון, ג'ימי הנדריקס, דיפ פרפל, הדלתות, ובד רליג'ן. אלו להקות של וואנביז. המוזיקה של ניטוויש לא שונה משל שאר הלהקות שהזכרת. הם גם וואנביז מתלהבים מהעובדה שהם גות'ים קשוחים, וכו' וכו'... אני אגלה לך סוד, אמא שלי קנתה עוגיות מזרחיות, וגיליתי שאני ממש מת על זה, ואין לי מושג למה המון זמן לא אכלתי כאלו!

s a r a h13

New member
לד זפלין?! וואנביז?!

לא התכוונתי שכל להקה ששומעים בגיל 14 היא של וונאביז, אלה שלהקות וואנביז לא שומעים מעבר לגיל הזה
לד זפלין, ג'ימי הנדריקס, הדורז וכל אלה הם להקות גדולות, איך אתה יכול להגיד עליהן שהם וואנביז? הם הלהקות הכי גדולות שהיו עד היום, הם ה-דבר, וnightwish היא להקה אחלה. החומרים שהם כותבים יפים בעיניי. אומנם הם ממוסחרים עד הוסף והתלבושות\עטיפות האלבומים וכל הקקה מסביב זה מסריח אבל הם גדולים מבחינת המוזיקה שהם כותבים. השירים יפים, הפוזה טיפשית. אבל אצל להקות כמו סליפנוט, גרין דיי, סיסטם אוף א דאון, לינקין פארק וכל העכשווים האלו, המוזיקה דפוקה וגם הפוזה דפוקה, אצל ניטויש הפוזה דפוקה והמוזיקה מדהימה. וחוץ מזה, לאירון מיידן נניח- אין פוזה?! יש להם פוזה עוד יותר מניטויש, אבל הם מעולים, הם גדולים, אין עליהם. למוטרהד אין פוזה? למטאליקה? לגאנס אנד רוזס? לכל אלו יש פוזה או הייתה לפחות כמו לניטויש, אבל הם מעולים, פוזה לא מפחיתה מערכה של להקה, להקה טובה נשארת להקה טובה, פוזה או לא.

Sum41xGiRL

New member
אני מאוד אוהב את לד זפלין.

ולכן שרשמתי "אלו להקות וואנביז." התכוונתי רשום "אלו להקות וואנביז?" כך שאני גם חושב. את רוצה להגיד שאם הלהקה עושה מוזיקה מעפנה אז היא להקה גרועה,להקת וואנביז?

s a r a h13

New member
מין הסתם.

אם הלהקה עושה מוזיקה גרועה היא להקה גרועה לא? ורוב הלהקות הגרועות שמוערצות כמו "גרין דיי" ימח שמם הם בד"כ להקה של וואנביז כי את הפוזה הזו של השחור סביב העיניים והגיטרות האחרות הם גנבו מלהקות שוות באמת, תסתכל רק כמה הקליפים של אבריל לאבין השרמוטה דומים לקליפים של להקות רוק\פאנק אמיתיות. להקות גרועות הם של וואנביז. כי וואנביז מעריצים להקה ע"פ המראה ולא ע"פ המוזיקה והחומר. אחרת, למה מעריצים את אותן להקות עלובות שהופיעו ממעמקי התחת?! רק, אבל רק בגלל הפוזה.

Sum41xGiRL

New member
אני מתחיל לחבב אותך, זה טוב

למרות שאני חייב לציין שאם המוזיקה די מעפנה זה לא הופך אותה ללהקה גרועה. שימי לב ללהקה CRASS, אין ספק שמבחינה מוזיקלית הם אולי הכי מעפנים(יותר גרועים מלהקת TOY DOLLS). אבל הם פשוט גאונים מבחינת ליריקה! המילים שלהם קולעים פשוט לאן שצריך, ושמתרגלים להם אפילו חושבים שהמוזיקה שלהם לא נורא.. (כדי לך להקשיב קצת להם) שמעי, אני מאוד מעריך את גרין דיי של תחילת שנות ה90, הם לא היו בקטע של שחור סביב העיניים, הם היו חתומים ב-LOOKOUT! RECORDS, והחומר שלהם בכלל לא רע.. אני אמנם מאוד מאוכזב ממה שהם עכשיו, אבל עדיין הם לא להקת "ימח שמם"

s a r a h13

New member
../images/Emo13.gif

הו תודה לך :) גרין דיי של תחילת שנות ה-90 זה עולם אחר לגמרי, עם הזמן הם התמסחרו והפכו לעוד להקה עלובה וסתמית. השירים שלהם ממש דיברו אלי בהתחלה, עכשיו כשאני שומעת אותם בא לי להקיא. ובקשר לקטע הראשון- יש המון להקות שהמילים שלהם יותר טובות מהמנגינה או ההפך, נניח סתם דוגמא- אביב גפן, הוא מלחין גאון, המילים של השירים מדהימות וקולעות אבל הקול שלו לא משהו, הלהקות שמצליחות בד"כ (בזכות עצמן ולא בזכות שחור מסביב לעיניים ולוגו עם גולגלות) הן להקות שהחומר שלהם מוצלח מכל הבחינות. נניח- פינק פלויד- הלחן מדהים, המילים קולעות בול, הקול של הסולן מתאים הכל מושלם בצורה שתענוג לשמוע, או את הדוגמא ההפוכה לגמרי- היהודים (
) הלחן נוראי, המילים גם, הסולנית מעפנה, שומדבר אצלם לא טוב והם להקה עלובה. להקה טובה צריכה ללמוד לקלוע בול ולנצל את כל הפוטנציאל של היצירה, כמו שעשה ג'ים מוריסון ביצירות היותר טובות שהלחין כמו LOVE HER MADLY PEACE FROG LOVE STREET HELLOW I LOVE YOU SPY ועוד ועוד... מעטות הלהקות שבאמת הצליחו עד הסוף לגרד את כל מה שאפשר להוציא מהיצירה, ואלה הן הלהקות שיזכרו לעד, ולא איזה גרין דיי מטופשים, גם בתחילת הקריירה שלהם, שהם היו הכי טובים, הם לא הגיעו לקרסוליים של להקות אחרות, כי השירים שלהם סתם, היו סתם בצורה שאפשר לסבול ועם הזמן ניהיו סתם מעורר בחילה.

Sum41xGiRL

New member
ג'ים מוריסון הוא אחד מהאהובים עליי

קצת אחרי ג'לו ביאפרה

EnchantedS

New member
וואו... קשה להאמין שאת בת 14....

אניוויי, לא יודעת למה אני משרשרת מכאן אבל..... אפשר לשמוע גם איירון ואלו, וגם דיסטרב (למרות שאני לא מכירה אותם) (הו, וסיסטם וכו..)... אם הם נשמעים לו טוב, אז מה רע? יש לו יותר מה לשים בפלייליסט... *לא אומרים חרא על רוק!* ולוידעת, ניראה לי שהפוזה של נייטוויש תורמת, כי זו להקת פאוור גותי... ואם את חושבת שהם ממוסחרים... אוקיי את צודקת:). אבל הם העיפו את הסולנית כדי להפסיק את המיסחור, אז עדיין יש תיקווה...

למעלה