מישו יכול?

• פותח הנושא 068
  • פורסם בתאריך

068

New member
מישו יכול?

להסביר לי איך לעזאזל אני מסיעה מהחנייה למסלול ההמראה או ממסלול ההמראה לחנייה? נסיתי להפעיל את המנוע רגיל כמו בטיסה אבל במטוס כל הזמן יוצא לי מהמסלול ובאלגנים... אז איך אני עושה את זה?

קובי2003

New member
מקלדת או סטיק ?

לא מזמן התלוננתי גם ונאמר לי שבלי סטיק זה כמעט בלתי אפשרי .

068

New member
עם סטיק

למרות שרק היום התחלתי להשתמש בו

גילדורי

New member
הפעלת את המראה דרך הזה?

יש לך בחלון של ה-atc אפשרות שזה מראה לך את הדרך שאתה נוסע בה כדי להגיע למסלול ואז אתה יכול לשמר כל המזן על הקו הזה. ניסית להתשמש בזה?

Nighthawk ok

New member
נסיעה על הקרקע זה פשוט

תשמור על מהירות לא גבוהה מ-40 קשר למטוסים קלים ולא גדולה מ-20 קשר למטוסים גדולים בפניות בכלל ממולץ להגיע במהירות מאוד נמוכה כמעט עצירה תנסה תמיד לשמור על הקו של האמצע ולקחת סיבובים קלים הצלחת?

068

New member
חברה תודה...

מפני שעכשיו אני כבר עייף אני אנסה את הטיפים רק מחר... אני אחזור עם תוצאות! ולזה שאמר לגבי הפס שמדריך אותך למקום, אני משתמש בזה (קוו מקווקיו בצבע סגול) אבל זאת לא הבעיה, הבעיה הייתה להסיע את המטוס בצורה איטית למסלול... דרך אגב אני ממש פרח טייס ולכן אין לי ניסיון אז, כדי להגיע למהירות 40 קשר נגיד במטוס beech baron 58 המצערת צריכה להיות על 40 אחוז? והאם צריך גם להעלות לגמרי ספויילרים?

Nighthawk ok

New member
ככה:

תסתכל יש לך באישהו מקום שעון כזה של המהירותשם צריך להיות על 40 המצערת מאוד קרובה לאפס

068

New member
תודה!

ווואאייי חברה אני ממש מודה לכם, אולי בישבלכם זה לא ריגוש אבל היום התחלתי בחנייה בבן גוריון, עשיתי נסיעה אחורית, הסעתי על בערך 30 קשר למסלול והמראתי פיקס ! כמו כן הגישה שלי לנחיתה הייתה הכי טובה שלי עד היום והייתי ל מהירות בערך 80-100 קשר, למזלי הרע נהייתה לי התרעה ואז המטוס נצר באוויר והתחלתי מחדש (עכשיו אני קצת מצטער שאתמול שמתי את הגדרות הריאליזם אתמול על אולטרא ראליסטי=הכי ריאליסטי) טוב נוו אומנם לא הייתה נחיתה אבל עכשיו אני יודע לבצע המראה מלאה מהחנייה שכשכל המכשירים "רדומים" אנ ממש מודה לכם...

למעלה