מישו יכול לענות לי ...

bachner1

New member
אז ככה:

השמות הם, לפי הסדר: The Poet and the Pendulum Bye Bye Beautiful Amaranth Cadence of her Last Breath Eva Sahara Escapist כולם מהאלבום Dark Passion Play חוץ מהאחרון שהוא שיר בונוס באלבום הנ"ל, שהוא האלבום האחרון של הלהקה והיחיד עד עכשיו עם הזמרת הזאת. רוצה לספר איך הגעת לשמוע את הלהקה? כי הזמרת הקודמת נחשבת כאן בפי כולם ליותר טובה מזאת שמופיעה בסרטון

מאור 448

New member
קודם כל תודה ! ואת האמת...

ששמעתי על הלהקה . אבל אף פעם לא הקדשתי לה תשומת לב , עד שבפורום אוונסנס המליצו לי בחום לשמוע .. ניסיתי ואהבתי מאוד - אבל יותר את השירים עם אנט (כן אני יודע שכל המעריצים אוהבים את טאריה ...) - אבל אני פשוט לא אוהב את סגנון האופרה שלה . ולכן התחברתי יותר לאנט ( לא לכעוס עליי
) למרות שלטאריה יש קול מדהים ... בקיצור להקה מעולה !!

bachner1

New member
לא כועס...

האנשים פה שהיו כועסים על משהו כזה כבר לא נמצאים בפורום בקביעות. ואתה יכול לנסות את האלבום Once, האלבום האחרון עם טאריה- ברוב השירים שם היא כבר לא שר בקול כזה אופראי אז יש מצב שתאהב (Wish I Had an Angel, Nemo)

Fairywitch

New member
גם אני לא כועסת../images/Emo6.gif

והשמייקון הצוחק זה כי הייתי בדיוק ככה כשהגעתי לכאן
אבל זה עבר לי מאז

LadySilkworm

New member
אין על מה לכעוס, ולהפך

כל אלה שלא אוהבים את אנט צריכים לתת לה לפחות עוד הזדמנות באלבום הבא, לפי דעתי. אני אוהבת את שתיהן באופן די שווה, באופן אישי האלבומים המועדפים שלי ורוב השירים המועדפים עליי הם שירים שטאריה שרה בהם, אבל מצד שני אני ממש מחכה לאלבום החדש כדי לדעת מה אנט עוד מסוגלת לעשות. ויש כמה שירים ממש טובים ב-DPP כמו סהרה שלא נופלים משירים ישנים של הלהקה, לדעתי.

בתירח

New member
השיר eramaan viimeinen הוא בפינית

והוא גרסה ווקאלית מדהימה לשיר Last of the Wilds מהאלבום DPP, מבוצע ע"H הסולנית של הלהקה הפינית המעולה אינדיקה! ד"א, כהמלצה להתחיל עם משהו של טאריה אני ממליצה על Wishmater, למרות שגם Once מעולה להתחלה ^^

בתירח

New member
אה חח לא הבנתי אתכם נכון

למרות שאני עדיין ממליצה על ווישמאסטר בשביל לשמוע משהו עם טיפה פחות אופרה, למרות שזה מה שהיא עושה ובזה היא הכי טובה P:

LadySilkworm

New member
ווישמאסטר זאת לא המלצה טובה למשהו

עם פחות אופרה לדעתי, אם כבר סנטרי צ'יילד או וואנס.

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifאו אלבומי הסולו שלה בכלל.

שם גם המבטא מסודר יותר ואפשר להבין מה היא שרה. כל הדיקציה שלה השתפרה פלאים ככל שהזמן עבר.

למעלה