מישו יכול לעזור לי????

מישו יכול לעזור לי????

איזה יום היום? מה התאריך? נעשתה לי בלבלת בחיים, בחיי היום יצאתי מהבית בפעם הראשונה מאז יום א'!!!! טיילתי עם הכלבה במרחק של 13 מטר מהבית. קולהכבוד לי. חומדת מודה קבל עם ופורום שהיא פחדנית

שבת

לא רוצה לבאס אותך ,אבל היו מלא מדוזות במים והיה דגל אדום אז לא שחיתי הרבה נאלצתי לשבת על החוף ולשתות בירה עם סיגריה אמרתי לך שתתבאסי עכשיו דואג לך באמת

אוי, זה "היום ונורא"

לשתות בירה בדגל אדום.... זה בסדר, מותק, לא לידוג יותר מידי... פולניות שורדות !!!

אוי, זה "היום ונורא"

לשתות בירה בדגל אדום.... זה בסדר, מותק, לא לידוג יותר מידי... פולניות שורדות !!!

הAני

New member
חומדת, כל הכבוד לך באמת../images/Emo140.gif

אמרתי לבן שלי היום שהוא גם נוטל חלק במאמץ המלחמתי, החדר שלו הוחרם היום. את לא פחדנית, את שורדת
ממני

את יודעת איך הגעתי למסקנה

שאני חוזרת לעצמי??? התחלתי לקטר "השאיר את כוס הקפה על השולחן" "לא תליתם את המגבת " "תור מי לפנות את המדיח" בכולזות 11 אנשים בדירה אחת :))))

הAני

New member
עכשיו בכלל את גיבורה לאומית בעיני

11 אנשים במצב הזה ביחד?! תמשיכי לשמור על הומור, תרופה נהדרת
שיהיה שבוע טוב ורגוע הרבה יותר

הAני

New member
ועדיין צריך להישמר

לא לדרוך אחד לשני על הבהונות
ואחרי שהכל ייגמר, על האש אצלך בחצר

הוא לא שלי :(((

הבית - של אחותי :) אבל כמו שאת יודעת, האני, על Zונה לא מאיימים ב....איך קוראים לדבר ההוא ששכחתי?? :) יש לך רעיון מי ינפנף???

הAני

New member
../images/Emo12.gifלא ייתכן ששכחת

יש איזה אחד שבשרשור אחר איבד כפכף, תשאלי אותו

ואני חשבתי שאת חברה

שלחי לינק של הכףכף :) ובעניין ההוא - בחיי ששכחתי :( ואם את חושבת שזה מפריע לי - את טועה :)))))))))

טאKילה

New member
מותק אחת../images/Emo24.gif

גיבורה מבולבלת, כלהכבודלך בובע
צאו משם להתאוורר במקום שקט, ולו לקצת. תשמרו עליכם טוב טוב
שבוע טוב שיהיה כבר רגוע.

עברה ניידת שידור של גלגל"צ

בדיוק כשאני ואחותי יצאנו ל"טייל" הם רצו לצלם. "סופסופ רואים "סחורה" כך הם אמרו "תחזרו מחר, אחרי שאעשה פן" אני מאוד מקווה שלא צילמו :(

jud1001

New member
מעופפת שכמותי...רציתי לצרף../images/Emo41.gif

תמונה של מבט שקיעתי "רגוע" ממירפסתי לעת ערב היום...

jud1001

New member
אמן ואמן טאkי...אגב..../images/Emo41.gif

יש לך מוושג ירוק מדוע אין אפשרות לצרף אייקונים בגוף ההודעה מהדגם החדש?..

למעלה