מישו יכול לעזור לי?

keren317

New member
מישו יכול לעזור לי?

אני עילגת לגמרי בכל מה שקשור לנגנים וממש אין לי מושג מה לקנות.. בבאג המליצו לי מאוד על iRiver 8GB, אבל שמעתי מהרבה אנשים דווקא על sandisk ואין לי מושג מה עדיף.. מה שחשוב לי זה ככה: שלא תהיה תוכנה מיוחדת לנגן (כמו התוכנות של סוני ואייפוד למשל.. לא יכולה לסבול את זה), זאת אומרת שאפשר להשתמש בו גם כדיסק און קי ושצריך פשוט להכניס את המוזיקה לתיקייה. (יש את זה באיי ריבר) שיהיה עם בטריות (ממש לא בא לי לטעון אותו, יותר נוח שאפשר להחליף בטריה) עדיפות לתמיכה בעברית.. חייב להיות 8GB לפחות. יש למישהו המלצה? המון המון המון תודה

keren317

New member
שכחתי...

עוד משהו קטן: המליצו לי על המכשירים הבאים: 1. Sandisk Sansa View E300 בנפחים של 8GB או 16GB ומחירים של 899 ו 1199 בהתאמה 2. Meizu M6 8GB במחיר של 799 ש"ח 3. Cowon D2 8Gb במחיר של 1199 ש"ח מה נראה לכם? ברור שהייתי מעדיפה לקנות את הנגן הזול ביותר, אבל חשוב לי שהוא גם יענה על הדרישות שלי ואם הזול פחות טוב אני לא אתפשר עליו...

יאיר B

New member
אני מציע נגנים של cowon.

הם לא צריכים תוכנה, יש תמיכה בעברית (ב-I7 בטוח), הם מבוססים על פלאש (שזה טוב, ללא חלקים נעים) והחיבור שלהם למחשב הוא סטנדרטי (מיני USB): זה טוב אם הכבל נהרס/אובד - קל להשיג כבל כזה. אגב, אין נגנים בנפח כזה עם סוללות רגילות. כולם עם סוללות נטענות. תצטרכי לחיות עם זה (אפשר לקנות ספק אם את לא רוצה לטעון דרך USB).

למעלה