מישו יודע?

קקטוס88

New member
מישו יודע?

מה הנוהל על החזרים להוצאות דלק- כשעושים משמרת ברכב פרטי. ועל איזה רכב אפשר? (10 שנים, משו כזה?) תודה! קקטוס88.

19יוסי

New member
מקבלים בין 5 ל10 ליטר

אבל אף אחד לא מבטיח לך שתקבל,אין למשטרה כסף לעצמם אז מאיפה יהיה להם כסף לחלק דלק למתנדבים. ובקשר לרכב רכב יכול לצאת לסיור רק אם הוא יוצר ב1997 ומעלה

אלעד 602

New member
קבלת החזרי דלק

לפי מה שאני יודע מקבלים את ההחזרים לפי מס' הקילומטרים\ שנסעתה, מס' השעות וסוג הרכב... למשל ג'יפים מקבלים יותר... ואני קיבלתי לא מזמן 15 ליטר...

Super Go

New member
נוהל...

על כל משמרת בת 4 שעות אתה צריך לקבל החזר של 5 ליטר. הרכב, רכב בן פחות מ-10 שנים, עם אישור בעל הרכב, רכב ללא סטיקרים או פרסומות (או סרטים כתומים למיניהם), עם רישיון רכב בתוקף וביטוח מקיף. נהג הרכב לא נהג חדש ובן 21 ומעלה.

19יוסי

New member
לא קשור גיל הנהג

אני הבאתי את הרכב שלי והייתי אז בן 17 ,ואף אחד לא מבטיח שתקבל דלק

Super Go

New member
אז המב"ס שלך עבר על הנהלים...

ולא היה לך ביטוח בזמן המשמרת. נהג גם אם של רכב פרטי חייב להיות מע לגיל 21, כמו שעושים רישיון לניידת. ואם הוא לא הבטיח לך דלק גם כאן משהו פגום, כל רכב שמאושר לפעילות פרטית צריך לקבל תלושי דלק.

19יוסי

New member
בלבול מוח

מותר להוציא כולם עושים את זה.אז עכשיו כולם עוברים על החוק???אני רואה חבר'ה בני 17 ו18 יוצאים סיורים כמעט בכל מקום במדינה-ויש ביטוח והרמק"מ אפילו יודע מזה,ולמה נראה לך שלמישהו בן 21 שיש לו רישון על ניידת ירצה להוציא את הרכב הפרטי שלו??בשביל מה הוא הוציא רישיון בשביל לנסוע באוטו שלו או בניידת???. לפי דעתי נותנים לחבר'ה בני 18 לצאת עם האוטו הפרטי שלהם יעני בתור פיצוי שהם לא יכולים לנהוג בניידת. בכללי חייבים אבל אין תקציב ,וגם יהודית אפריים ענתה פה כמעט על איזה 5 אשכולים על החזרי דלק ובכולם היא רשמה שכרגע אין תקציב לדלק.

קקטוס88

New member
אני יודע שאצלנו כן מקבלים החזרים.

יש בעיה עם נהג חדש??? לא נראה לי.

19יוסי

New member
אין בעייה עם נהג חדש

אבל מי שחל עליו החוקים החדשים של עד שתי אנשים צריך לשמור על החוק אפילו אם הוא במשמרת

england king

New member
ד"א..ליוסי

כרגע דווקא יש בתחנה תלושי דלק, ניתן לדבר עם הרמק"מ על מנת לקבלם. חוץ מזה, לפי מה שאני מבין מהנוהל-אכן גיל הנהג המינימלי הוא 21 ולו רק מטעמי ביטוח.

19יוסי

New member
וואלה לא ידעתי

אני רואה שמלינה עושה הרבה שינויים בתחנה-כל הכבוד

Super Go

New member
בלבול מוח? דמך בראשך...

בלבול מוח? אני באמת שלא יודע מאיפה אתה שואב את הנהלים, ובאמת, באמת שזה לא אכפת לי. תעשה מה שבא לך... דמך בראשך. תיכנס בעמוד עם הרכב שלך ותראה איך הביטוח יתנער ממך.

benpual

New member
כעיקרון.......

החזרי דלק נותנים לכל מיני מרחבים , אך מספרם מצומצם עקב בעיות בכלכלה. רכב אפשר להוציא שגילו עד 10 שנים מתאריך שנת הייצור. לכל השאלות למינהם , כעיקרון אפשר לרשום את הרכב למשטרה בתור רכב לסיור , אך מי אמר שאתה יכול לנהוג עליו אם אין לך רישיון לניידת? כעיקרון גיל הוצאת רישיון נהיגה משטרתי: גיל 19 , בתנאי שעבר קורס יח"מ או שמשרת בשח"ם גיל 21 כל מתנדב קלאסיק עם תנאים של המשטרה ( כגון נהג חדש וזה.... ) אבל אנשים שיוצאים בגיל 17 עם רכבם הפרטי זה לא מחווה אסור להם , הם פשוט רק קשמו את הרכב כרכב סיור.

יוני43211

New member
!!!!!!!!!!!

בס"ד גיל 19 , בתנאי שעבר קורס יח"מ !!! אין גיל 19 ביח"מ רק מגיל 21 !!! ללא כל השטיות של הצבא יוני צוות הרי השוף

למעלה