מישו יודע?

מישו יודע?

תגידו מישו יודע אם אפשר לעלות גלשן לרכבת? אבל לא משו ענק משו בערך מטר 80 ככה ואם כן איך כמה? תודה מראש ואגב אני חדשה[:

jKiTTiE

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

נראלי עדיף שתתקשרי ותשאלי..

c h e R s o n

New member
לא

איפשר ניסיתי אבל לא נותנים ואם אפשר נראה לי שצריך לשלם כרטיס

maorubin

New member
שנה שעברה העלתי..

הרבה פעמים ולא אמרו לי כלום... ואם אחרד הכרטיסנים אמר משו הייתי אומר לו שזה כמו מזוודה והוא היה נותן לי

כן אפשר עם כיסוי גלשן ואז לא

יעשו לך בעיות כי ככה הם לא ממש מבחינים והאמת היא האלה מאיפה את עולה לרכבת כי אם את עולה מבת גלים אז לפעמים הם עושים בעיות אבל הבנתי שכבר עכשיו אין יותר בעיות עם זה אז רק תשיגי כיסוי לגלשן אפשר לקנות בכל חנות או אם את מחפשת משהו יד שנייה אפשר גם להשיג לך אם תרצי

וואלה?

ואם נגיד סתם מכסים את זה עם משו לא ממש כיסוי גלשן אלא לא יודעת איזה שהוא כיסוי יתנו?

maorubin

New member
הכנסתי כמה פעמים בלי כיסוי...

לא אמרו כלום.. עד שאחד הכרטיסנים המניאקים אמר ילי אל תעלה יותר עם זה... חחח אבל שם זיןןן

יתנו סמכי עליי!!

את צריכה להיות ראש קטן פשוט ללכת בכיף שלך מה נראה לך אנשים נכנסים עם מזוודות בגודל של אמבטיה לרכבת ואנחנו עם מטר וחצי של גלשן לא יכולים כל עוד הוא מכוסה איך שאת נכנסת לרכבת מהר את שמה אותו למלעלה בממדפים מברזל ויושבת בשקט השומרים ישימו לב ויציקו רק אם תשעמידי לידך שימי את זה למלעה ולא יהיה לך שום בעיה

maorubin

New member
חחחחחחחחחחח

בחייאאת ראבאק.... את משחק אותה או מה?! זה רכבת זה לאאוטו שיש אבנים או כל מיני דברים שיקפיצו לך אותו... אפעם לא נסעת ברכת שאת לא יודעת איך זה?! קיצר לא הוא לא יזוז וידפק... ואם את נכנסת עם הקייס שלו אז זה בכלל לא משנה שהוא יזוז...

W u t a n g

New member
אם במקרה איזה משאית תחצה את הפסים

במקום אסור, מה יקרה לגלשן?

sfl

New member
חחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אמא , כמה צחקתי:]

maorubin

New member
חחחחחחחחחחח

בחייאאת ראבאק.... את משחק אותה או מה?! זה רכבת זה לאאוטו שיש אבנים או כל מיני דברים שיקפיצו לך אותו... אפעם לא נסעת ברכת שאת לא יודעת איך זה?! קיצר לא הוא לא יזוז וידפק... ואם את נכנסת עם הקייס שלו אז זה בכלל לא משנה שהוא יזוז...

b m x

New member
לא ../images/Emo70.gif נקודה.

כיום החברה "רכבת ישראל בעמ"מ " אינה מאפשרת העלאת גלשנים לרכבות שלה ,גם לא אופניים ,"רכבת ישראל בע"מ " עושה מאמצים בשביל הנוחיות של האזרח ,ז"א שבשנים הקרובות יוכלו להעלות גלשנים לרכבת ,גם אופניים יוכלו בקרוב להעלות כיום ניתן להעלות בוגי לרכבת. גם אם תנסי להיות ראש קטן ,ליד הכניסה למתחם הרכבת תמיד עומד אחראי שדואג שלא יתפלחו לרכבת ,והוא תמיד יגיד לכם -לא! אגב ביום שימציאו גלשן מתקל יהיה ניתן לעלות איתו לרכבת ( אני חושב שהמציאו כזה גלשן ,לא בטוח) אז אם את רוצה ללכת לים תתפסי מונית שרות או משהו...

קרנו

New member
אל תרתח אדון עזריאל

רק רצתה העלמה להעלות קושייה , הרי זוהי מצווה שלא לומר חובה ליהודיה צדיקה שכמותה לחקור ולנבור בנבכי נשמתה

b m x

New member
לא רותח ,חלילה

דווקא שמח ,חזרתי לפני 7 שעות לארץ....

למעלה