מישו יודע....

mary17

New member
יניבוש גר ביפו ליד ד"ק לק...חחחחחחח

ולא בחולון

BaByGuRrRl

New member
נכון, יניב גר ביפו..וגם..

מישהי כתבה פה שהחבר של אפרת גר ברחוב גורדון? אז יש איזה 4 רחוב גורדון בתל אביב חחח... יש של"ג ויש יל"ג ויש אד"ג (חח אהרון דוד גורדון.. למדתי בבצפר שקראו לו אהרון דוד גורדון ביסודי עד כתה ט' חחח) ויש נראה לי עוד אחד..אקיצר מ"לחיי מיכאלה" ראו שהיא גרה איפשהו ליד הים בטוח, יכול להיות שזה של"ג כי זה באמת קרוב לים...אבל לא בטוח לגמרי..

BaByGuRrRl

New member
מקפיצה כי השרשור הזה גורם לי

לחייך משום מה...סתם שטויות שלי..

mary17

New member
חחחחחחחחחחחח מזה השמות האלה?????

חחחחחחחחחחחח תגידי מאיה יש לך את הסירטון של אפרת שהיא שרה פיבר ואת הקליפ שהיה בכפר סבא או שאני מתבלבלת עם מישהי אחרת?

BaByGuRrRl

New member
יש לי את חצי הקליפ מכ"ס אבל

אני לא מוצאת איך להעלות אותו לאינטרנט.. אם למישו יש רעיון אני אשמח.

בקשה שמישהו יעזור לי!!!!!!!!!!!!!!!

איך משנים פרטים????? או יותר נכון איך עושים פרטים, עשיתי וזה לא רושם לי המשך!!!!!!!! וכל פעם הכל נמחק, אולי זה בגלל שאין לי בלוג או אתר? בקשה שמישהו יעזור לי!!!!

יודעים אבל לא נגיד!!!

זה נקרה הטרדהההההה ואני לא יתן שיפריעו לאפרת המושלמת שלייייי אאאאא איזה שלמות
טוב אני נותנת רק עירררררר: אפרת
-תל אביב נתן
-הרצליה יניב-או ראשון או תל אביב חח

נצל"ש

יואו אני לא מאמינה!!! ידיד של אחותי הוא החבר הכי טוב של נתווווווווש המקסים והיא נפגשה איתו ואפילו עשתה לו מסאג' כשהוא היה עייף!!! יאאאאאאאאאאאאאאאא

BaByGuRrRl

New member
../images/Emo12.gif כמה הייתי נותנת לעשות לנתן מסג'

חחח עכשיו נזכרתי לספר לכם..כשהייתי בכ"ס והכניסו אותנו לאוהל הזה שנתן נירו ואפרתוש ישבו בו נתן בדיוק הצטלם עם איזה שני ילדים קטנים שישבו עליו.. ואז הם כזה הלכו ונתן מסתכל עליי בדיוק ואני מסתכלת עליו ואז אני כזה ::צוחקת:: "אל תדאג, אני לא אשב עליך".. וו אז אמרתי לעוד ילדה שהייתה לידי שגם זכתה במבצע של פנאי פלוס בשקט כזה "למרות שהייתי רוצה"..פפפחחחחחחחחחח

BaByGuRrRl

New member
ירדןןןן!!! מה קורה?!?!

חח נכון מצחיק מה שאמרתי לנתן? פשוט אני כזה ניסיתי למצוא מה להגיד כי הוא וניר פשוט ישבו שם ובהו בנו ואני כזה "פאק, אני חייבת להגיד משו!" כי לא נעים כזה ובמיוחד כשראיתי את נתן..המוח שלי קצת נמחק ולא בדיוק ידעתי מה לעשות..חחח אז אמרתי לו את זה..ולפני שהלכנו החוצה לבמה פתאום נזכרתי בכל המכתבים שהכנתי והמתנות שקניתי ואז אני כזה רצתי אל נירו ונתן ונתתי להם..ואז אמרתי כזה "המון נשיקות ואהבה מהפורום" ורצתי החוצה כי כבר קראו לי..

כנסו דחוף!!!!!!!!../images/Emo53.gif../images/Emo7.gif

מישהו יודע מה המזל של תומר טל??? (צוף) אני חייבת אני מחפשת באתר של מיכאלה ואין ואני מחפשת במלא מלא אתרים ואין שום פרטים עליו!! ואני חייבת את המזל שלו או את התאריך שלו..בבקשההההההההההה תיהיו נחמדים..

BaByGuRrRl

New member
אין לי מושג..

חשבתי אולי יהיה באתר של בית צבי אבל האמת שאין... איזה מושלם תומררר

למעלה