מישו יודע

tookmy

New member
נ.ב בשנה שעברה

היה לך תירוץ טוב לא להעביר סדנאות והרצות בפסטיבל, השנה לא יתקבלו תירוצים, כי אם היה נושא שחסר לי זה היה זה.

יולי

את יודעת טוב, שלא יכולתי לבוא לפסטיבל שנה שעברה (נוסף לחתונה היה לי מבחן יום למחרת). בכל זאת זה מה שמאכזב כל כך - הרי לא יכול להיות שנושא אחד יקום או יפול על נוכחות או מאמץ של איש אחד, ואם זה כך - סימן שהמאמצים שלי עדיין לא נשאו פרי. מן השפה לחוץ אנשים מוכנים לדבר על נושאים מסויימים ואפילו לעשות מידי פעם משהו (טפיחה על השכם), אבל כשמשאירים אותם "לבד", הם מייד רצים לחיק החמים של הנושאים המוכרים. אז בואו נדבר בפעם האלף על הפליית מזרחיים או חוסר הצדק של המדיניות של מר נתניהו בנושא הקצבאות או על קוצר הראות של נציב המים. (ולפני שמישהו קופץ, אין רע בנושאים האלה, פשוט נראה שהדרך לדון עליהם היא בתוך מסגרת הוליסטית ועמוקה יותר, שגם יכולה לתת פתרון או להציע אלטרנטיבה, לא רק כזת שראש הממשלה יכול לאמץ אלא גם כזאת שיש לה סיכוי להחזיק מעמד, ושיכולה להיות מקודמת על ידי אנשים שאינם דודי אפל). ספציפית, אני לא ההיה בפגישה המדוברת בגלל ניתוח בקע (קילה) שאני עובר. כללית - אם אנחנו לא נדחוף את הנושאים ואת זוויות הראיה שלנו, בל נתפלא אם כל הפסטיבל אקטיביזים יקבל כיוון של פסטיבל קיטוריזם. היות ואני לא חושב שזה רק "תפקיד" שלי, אלא גם של עוד אנשים - כתבתי מה שכתבתי. ועוד - אני בהחלט מתכוון להגיע השנה, ולהעביר כמה שיותר הרצאות (לא בטוח שסדנאות), עד שכולם ידקלמו את "מופעי הכוח" מתוך שינה.

tookmy

New member
../images/Emo45.gif

חלילה לא ביקרתי אותך על שלא היית בשנה שעברה, להפך, אמרתי שהיו לך סיבות טובות, אמנם השתמשתי במילה תירוצים, אבל התכוונתי לסיבות. גם מי אני שאשפוט אותך. גם אני לא מתכוונת השנה לדחוף את הנושאים הרגילים שלי, כנראה שאהיה עסוקה בדבים אחרים, אי עוד לא יות. אחד הדברים שאמרתי בשנה שעברה ואני עדין חושבת, ואם אצליח להגיע לפגישה אז אגיד וב, הוא שהנושאים הקשורים בכלכלה אלטרנטיבית הם חשובים מאין כמותם. לצערי, מגוון הנושאים בשנה שעברה היה כל כך רחב ומגוון שהסדנאות הללו מעט נבלעו. לשמחתי, בסדנאות של קרן שפע ושל חיים אטיאס היה עמוס מאד וגם בסדנאות של בולובולו, אבל בעייני זה לא מספיק. לפעמים יש לי תחושה שרק לך ולי הנושא הזה ממש חשוב, לא מבחינת הבנת החשיבות, אלא מבחינת הרצון לדחוף אותו. והאמת היא, שאני כרגע לא דוחפת ומקדמת אותו, כי שקועה בעשיות אחרות. בקשר לניתוח- תרגיש טוב.

MxIxAx

New member
אני שואל למה אתה הולך לזה בכלל

זה תורם משהו? סחטיין שהגבתים בפסטיבל אקטיביזם שבטים שבטים..

jDaNiELLE

New member
מה? אי אפשר לעשות משהו

בלי אינטרס?? א. אני בת. ב. סתם אירועים נחמדים כאלה, וכמו פסטיבל בוםבמלה, עושים לי טוב... תמיד אנשים מחפשיר מה יוצא להם מזה, מה הם מרוויחים, למה זה תורם... חאלס עם הגישה הזאת...

MxIxAx

New member
זה לא כוס המים שלי, אבל גם

אקטיביסטים צריכים את ההנאה בחיים. המעט שמגיעה ואפשרית. בסדר!

tookmy

New member
לא להשוות בין

ריינבו ובומבמלה. ברינבו יש מהות מאחרוי העניין, אם כי הרבה אנשים באים רק לכיף וזה גם סבבה.לבומבמלה גם יש מהות, והמהות היא כסף. בניגוד לאקטיביזם או לריינבו שפתוחים בפני העני והעשיר גם יחד, הבומבמלה פתוח רק בפני אלה שיכולים להרשות לעצמם לשלם. עניין מהותי ביותר, וזה לא "סתם אירועים נחמדים כאלה" כי מהות הארוע הנחמד היא להרוויח וכמה שיותר. ארוע מסחרי אי אפשר להשוות לארוע לא מסחרי, זה לא דומה, אפילו לא קצת.

למעלה