מישו יודע

jDaNiELLE

New member
מישו יודע

איפה הגדרינג הבא של ריינבו בארץ? הסתבכתי עם האתר שלהם....

tookmy

New member
שנה הבאה, מותק

כעיקרון בסתיו היה, וזה אומר בסתיו הבא. אבל, יש כל מיני כינוסים חביבים באמצע פה ושם בכל מיני נושאים ועניינים, וממילא אף פעם לא מודיעים איפה ומתי האירוע מתרחש עד כמעט הרגע האחרון. אבל, פסטיבל אקטיביזם הוקדם לפסח, אם זה מעניין אותך, או מישו אחר.

tookmy

New member
לדעתי יש לזה יותר חסרונות מיתרונות

דווקא באופן אישי זה סבבה לי, כי אני אוכל להגיע ליותר ימים לעזור בפסח, אבל בפסח: 1 הסרט שלי על הפסטיבל הקודם בטוח לא יהיה גמור עדיין, גם אם נורא נתאמץ (טוב, נו, אולי כן, אבל קשה לי להאמין) 2 לישון בחוץ בפסח, מבחינת מזג אוויר, זה לא לישון בחוץ בשבועות. דווקא בתור אחת שבילתה את שני הפסחים האחרונים בחוץ בטבע, כולל מבול שירד לי על ובתוך האוהל, ונשארה ונהנתה, אני יכולה לומר שמזג אויר של פסח, להיות בחוץ, זה לא לכל אחד, והרי מארגני הפסטיבל רוצים לפנות לקשת רחבה יחסית של אנשים, ולא בהכרח למאותגרים נפשית כמוני שישמחו תמיד לישון בחוץ.

Neta558

New member
וחיסרון נוסף..

בישול שטח של אוכל כשר לפסח הוא בעייתי יותר, ואנשים רבים עשויים שלא להגיע אם האוכל לא יהיה כשר לפסח. (אם כי רובם כבר הורחקו במילא בשנה שעברה)

dylan

New member
אבל מזג האוויר היה סיוטי באקטיביזם

האחרון.. עם כל הכבוד שיש לי לגהנום, לחיות בתנאים האקלימיים שלו מבחירה זה לא משו שאני ארצה לשחזר..

tookmy

New member
סיוטי?

שבוע לפני הפסטיבל עוד טיפטף עלינו שם גשם בבקרים(בהקמה) וכנראה אני לא זוכרת שהיה מזג אויר קשה כי הייתי עסוקה ועייפה, רוצה להימנע מסיוטים, תעבוד במטבח כמו גולדי ארבעה ימים רצוף, ישר לא תשים לב למזג אויר

dylan

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

גולדי קורץ מחומר מיוחד..
היה חם.. מאוד חם.. מאוד מאוד חם.. ביום השלישי בצהריים (הגעתי ביום השני) הלכתי לישון באוטו עם מזגן, אני לא חושב שהייתי שורד אחרת..

Neta558

New member
אהה, שקט שקט!

בזכות דילאן היה לי אוהל לישון בו (בלי מזגן, אגב). ומה אתה עשית למעני בפסטיבל? הוצאת אותי לטיולים מפחידים וחסרי מהות...
אגב, אולי לא היינו הכי אקולוגים בפסטיבל, אבל לפחות לא התלוננו כל הזמן על האוכל הטבעוני

goldyboy

New member
דווקא באקטיביזם אני לא זוכר שהיה לי

חם במיוחד. דווקא השטח היה מוצל, במיוחד באוהלי הסדנאות. ויולי, מתי נראה את הסרט של האקטיביזם?

goldyboy

New member
אה, ובמטבח

היה חם רק ליד הסירים. חוצמזה, גם שם רוב השטח היה מוצל.

dylan

New member
גם בצל היה חם..

חוץ מזה שלא בכל הסדנאות היה צל (זה היה תלוי בעצים). אני זוכר שבשלום לאלימות היה חלק קטן עם צל (בזכות איזה עץ או שניים
) אבל לא הצלחתי לתפוס בו מקום והשמש התעללה בי וניסתה להרוגותי אבל שרדתי בסוף (לא יודע אם זה טוב או רע)..

Neta558

New member
השמש ניסתה להרוגותך?!?

אז מענין מה תגיד על הסדנה עצמה

dylan

New member
../images/Emo6.gif

הסדנה סתם ניסתה להציק לי.. היא היתה יכולה להיות ממש איום על החיים אם לא הייתי מקבל מישו כמוני..

ואותי מדאיגה רמת הסמינר

אני מפחד שסוציליסטים בגרוש וקינסיניים ישתלטו על הסמינר כך שבמקום להיות סמינר אקטיביזם הוא יהיה סמניר "בואו נקטר על הממשלה ונבקש ממנה להגדיל את התקציב". אם כל הכבוד אלרגונים חברתיים, ואין לי הרבה, נראה לי שמספר הפעילים והכותבים ברמה גבוהה נמוך למדי, וחבל שאלו שיש - קולם לא נשמע. הייתי שמח אם היתה יותר נוכחות לאנשים כמו דוב חנין, איציק ספורטא, שימשון ביכלר , עקיבא אור, חיים אטיאס, אלישבע סדן , ליה אטינגר, שמשון אמיר או רמי קפלן (וגם עבדכם הנאמן). אחרי הכל הרבה אנשים בתוך הארגונים החברתיים לא מבינים הרבה בכלכלה או סביבה - והתוצאה די בולטת בשטח- כמו בתחומים אחרים, גם בתחום המחאה החברתית והמצאת אלטרנטיבות ישראל מפגרת מאחורי מדינות עשירות ועניות כאחד. מושגים שהם מטבעות לשון בקרב תנועות מקבילות בעולם , הם דברים בלתי מוכרים לגמרי בארץ הקודש. אני לא אופטמי לשינוי שיבוא מצד פעילים חברתיים ותיקים, וקורא לצעירים יותר להרים את נס המרד ולשמור שהפסטיבל לא יהפוך לפסטיגלגלץ.

tookmy

New member
דרור

על סמך מה אתה אומר זאת? מידע מסויים? כי פגישות ההיגוי של הפסטיבל יתחילו רק בתחילת פברואר, ואני מניחה שאנשים רציניים כמו האנשים שמנית וזמנו להנחות. בקשר לחיים אטיאס, אם זה כל כך חשוב לך, אני יכולה לדאוג באופן אישי שהוא יגיע לפסטיבל הקרוב, אם הוא רק יכול. וגם, יש סיכוי שאני אעביר סדנה על נושאים קרובים. אכן, הפסטבל של שנה שעברה לקה במעט מדיי התייחסות לאלטרנטיבות כלכליות, אבל במקום לקטר, למה לא תהיה אקטיביזם ותעשה משהו בעניין?

למעלה