מישו יודע

giulietta

New member
מישו יודע ../images/Emo73.gif

כמה רחוק אפשר להגיע עם נורת דלק דולקת? (פוחדת להיכנס לאוטו
)

השאלה היא

כמה זמן היא כבר דולקת ? כי בדרך כלל ניתו להמשיך פחות או יותר 40-50 ק"מ תלוי בסוג הרכב מקסימום.........תגיעי עד הטלפון הציבורי הקרוב תרימי טלפון לבעלך שיבוא עם הג´ריקן

giulietta

New member
אה, וואלה?

אז זה לא נורא, כי היא דולקת אולי 2 ק"מ. תודה

גיוRא

New member
אפשר להגיע רחוק....אפילו...

לשולי הדרך... ולא לשכוח לקחת איתך ג´ריקן ריק.. נעליים נוחות להליכה... ובקבוק מיים... אם אין לך כל אלו.. גם מיני שקוף יכול להספיק.......

גיוRא

New member
אגב..ג´ול..כשאת נתקעת...תעדכני מייד

את בעלך... בשבוע האחרון יש פה ים של מלשנים... שיהיה מוכן,,,,,,,,, ל......

זהר nj

New member
כן../images/Emo73.gif

עד לחוף ה מזרחי ארהב ניו גרזי שמה את כבר תעצרי ואם לא ...אני מארגן לך צחסום שיעצור אותך.. ואז תעצרי בצד ..ואני יבוא ככה כמו אביר לחלץ אותך .. ואני אקח אותך ל תחנת דלק הכיי קרובה ואחכ נלך לאכול איפשהוא ואחר כך.. אופס ניסחפתי ..לא?

גיוRא

New member
בטח נסחפת...יא´חמאר...

היא לא שאלה על דלק מטוסים.. שלח לה מייד פיצוי.. כרטיס לארה"ב-הברית.. כולל 85 קג..מטען... סי יו סון....בחוף..המזרחי...

זהר nj

New member
גיורא

בוא בוא הנה כפרא עליך גיורא מה זה סי יו סון ב חוף המזרחי?? לפני זה אתה ואני נפגשים בארץ ב תקווה אצל אווזי אחרי זה נלך ל טיול רגלי בשכונה למה אני יש לי דבור צפוף איתך .. זהר [מה לא ידעת שאני עארס]??!!

י פ ע ת

New member
../images/Emo124.gifאמממממ....גיורא!!!

הלו, הלו הלו יעקב כל האנשים שנרדמו אנשי המסיבה בבית על האבנים שבמדבר אנשי המסיבה בבית הם האנשים שלא חזרו אנשי המסיבה בבית הם החלומות שנעלמו אנשי המסיבה בבית יעקב נרדם, על החולות הנודדים אל השמיים בין עננים שער נפתח המלאכים כולם קוראים לו: "יעקב תקום, זה לא מאוחר, אתה לא לבד בעולם" אבל יעקב ישן. ישן וחולם, על סולמות אל השמיים הלו יעקב "ויצא יעקב מבאר-שבע וילך חרנה ויפגע במקום וילן שם כי-בא השמש ויקח מאבני המקום וישם מראשותיו וישכב במקום ההוא, במקום ההוא ויחלום, והנה סולם מוצב ארצה וראשו מגיע השמימה והנה מלאכי אלוהים עולים ויורדים בו והנה יהוה ניצב עליו ויאמר: אני יהוה אלוהי אברהם אביך ואלוהי יצחק הארץ אשר אתה שוכב עליה לך אתננה ולזרעך" OK party people in the house יעקב נרדם, על החולות הנודדים אל השמיים בין עננים שער נפתח המלאכים כולם קוראים לו: "יעקב תקום, זה לא מאוחר, אתה לא לבד בעולם" אבל יעקב ישן. ישן וחולם, על סולמות אל השמיים יעקב נרדם, על החולות הנודדים אל השמיים בין עננים שער נפתח המלאכים כולם קוראים לו: "יעקב תקום, זה לא מאוחר, אתה לא לבד בעולם" אבל יעקב ישן. ישן וחולם, על סולמות אל השמיים

גיוRא

New member
בויינה יפעת....נסחפת גם את,,,,,,,

אמנם חולם... אבל אנ´לא יעקוב....

למעלה