מישו יודע לאן נעלמה

*בובה*

New member
מישו יודע לאן נעלמה

הראפרית AZ??? זוכרים אותה היא התארחה עם הרביעיה, כושי כלב קט, וקובי עוז באלבום של הדג נחש. דווקא י לה פוטנציאל...רק לאן היא נעלמה??

double M

New member
אולי היא נעלמה כי היא הייתה...

כל כך גרועה?? גם אני חשבתי שיכול להיות שהיא טובה אחרי ששמעתי את השיר איתה באלבום של הדג נחש. אבל אז שמעתי את הפריסטייל שלה, והבנתי שהיא ממש גרועה, בכל מקום שאין לה חרוז היא תוקעות דו דו דו דו או דה דה דה זה ראפ כזה שמבוסס על הברות ולא על מילים ואני ממש לא אהבתי את זה מתן

*בובה*

New member
חחח...

באמת הקטע של הדודודודאדאדא דפוק לאללה...אתה מתכוון לפריסטייל שהיה איתה בעסק נכון?? כן זה היה די גרוע...אבל חשבתי אולי יש לה משו חדש ומעניין יותר מדודודאדאד אבל כנראה שלא-תודה בכל מקרה!

inbalit

New member
שרה עם שרית חדד

יש לי חברה ששומעת שרית חדד, אז היא אמרה לי שיש איזה ראפארית ששרה בדיסק שלה, ותיתפאלו את אותו הקטע שהיא שרה אצל הדג נחש, די לחרוש על מילים!!! טוב שרית חדד תבינו לבד את המצב של הבחורה

kodgirl

New member
לAZ

לא ידעתי באיזה פריסטייל מדובר אז הורדתי אותו והזדעזתי. הנה רשימת מילים שמתחרזות עם המילה - בא וזה על רגל אחת. לפעמים גם רק חרזת שמיעה: אבא גבה דבה חווה יפה כאפה כוסראבק לאפה סבא עמבה קצבה שבה שווה רבה תבע וכו וכו וכו מילים שלא מתחרזות עם - בא: דוווודווודווודוודהההההההה

למעלה