מישו יודעעע אם שייגעצ מופיעים ברוק עצמאות??
ס ססילייה New member 25/3/07 #4 ../images/Emo207.gifתקשיבו!!1 D: ב13.4 כולם מתייצבים בבארבי מובן?!? יש הופעה. וזה היום הולדת שלי.[19 ] ויעשה לי ממש טוב לראות אתכם שם! אז..עכשיו רק צריך לקוות שלא יבטלו את ההופעה ><
../images/Emo207.gifתקשיבו!!1 D: ב13.4 כולם מתייצבים בבארבי מובן?!? יש הופעה. וזה היום הולדת שלי.[19 ] ויעשה לי ממש טוב לראות אתכם שם! אז..עכשיו רק צריך לקוות שלא יבטלו את ההופעה ><
ס ססילייה New member 26/3/07 #12 אני אסביר לך, חומד.. צליל (B a m b o o k) רוצה להגיע להופעה שכתבתי עליה, אבל זה יוצא על שישי בלילה. אי לכך ובהתאם לזאת-היא לא תוכל להגיע. משמע עצוב. מובן?
אני אסביר לך, חומד.. צליל (B a m b o o k) רוצה להגיע להופעה שכתבתי עליה, אבל זה יוצא על שישי בלילה. אי לכך ובהתאם לזאת-היא לא תוכל להגיע. משמע עצוב. מובן?
ס סבסטיאן נאבד New member 25/3/07 #10 ../images/Emo121.gifאחרי הכישלון של שנה שעברה שלא יהיה. (למרות שזה הכי טוב בעולם בשבילי, גם 10 דק' נסיעה מהבית וגם כניסה חינם..)
../images/Emo121.gifאחרי הכישלון של שנה שעברה שלא יהיה. (למרות שזה הכי טוב בעולם בשבילי, גם 10 דק' נסיעה מהבית וגם כניסה חינם..)