מישו בא לירודים ב29???
T tamar010 New member 26/11/03 #5 נראה לי דווקא שהיא התכוונה ל.. הופעה של היהודים ב29.11 ההופעה הגדולה של ה 3 שעות של כל האלבומים... האם אני צודקת?
נראה לי דווקא שהיא התכוונה ל.. הופעה של היהודים ב29.11 ההופעה הגדולה של ה 3 שעות של כל האלבומים... האם אני צודקת?
B beenINSANE New member 27/11/03 #9 אהה... היהודים טוב, אני אצהיר הצהרה אנטישמית עכשיו: אני שונאת את היהודים אז ברור שאני לא אבוא. למרות שלמי שאוהב אותם זה אמור להיות משהו ממש מיוחד.
אהה... היהודים טוב, אני אצהיר הצהרה אנטישמית עכשיו: אני שונאת את היהודים אז ברור שאני לא אבוא. למרות שלמי שאוהב אותם זה אמור להיות משהו ממש מיוחד.
R red moon in the sky New member 27/11/03 #10 ../images/Emo99.gifאני שם יש כבר כרטיס../images/Emo9.gif
Z ZVI Z New member 27/11/03 #11 נשארו לזה כרטיסים?! אם כן,אז אני חושב שאני ארצה לבוא,למרות ששוב כמו כל הזמן בחודשים האחרונים,כבר אין לי עם מי ללכת להופעות,זה מתסכל בטירוף.
נשארו לזה כרטיסים?! אם כן,אז אני חושב שאני ארצה לבוא,למרות ששוב כמו כל הזמן בחודשים האחרונים,כבר אין לי עם מי ללכת להופעות,זה מתסכל בטירוף.
Z ZVI Z New member 27/11/03 #13 למה?למקסי הלכת גם עם אחות וגם עם חברה,לא? זה מכובד ביותר.. אני,עכשיו יש לי רק אופציה 1(שאוהבת את עברי,היהודים וכאלה) והוא קמצן בטירוף ודתי(אז להופעה ב-12 הוא לא יכול לבוא)
למה?למקסי הלכת גם עם אחות וגם עם חברה,לא? זה מכובד ביותר.. אני,עכשיו יש לי רק אופציה 1(שאוהבת את עברי,היהודים וכאלה) והוא קמצן בטירוף ודתי(אז להופעה ב-12 הוא לא יכול לבוא)
B beenINSANE New member 27/11/03 #14 למקסיםםםםםםםם הלכתי רק עם חברה. וזה היה מקרה יוצא דופן, חריג ומיוחד! בדרך כלל אני בודדה, אבל אני לא מוותרת על הופעות בגלל זה.
למקסיםםםםםםםם הלכתי רק עם חברה. וזה היה מקרה יוצא דופן, חריג ומיוחד! בדרך כלל אני בודדה, אבל אני לא מוותרת על הופעות בגלל זה.
A Arielcohen New member 27/11/03 #15 אני הולך!!!!!!!!!!! לבית שמואל ב12 לחודש הזמנתי 2 כרטיסים, אני וידידה! א ו ש ר