מישו אולי מכיר...?

Hawkgirl

New member
מישו אולי מכיר...?

מקווה שזה פסדר לשאול פה.. מישו אולי מכיר אתר שמעודכן עם כל מה שהשתנה אחרי ה-BB..? אני מנסה להמשיך להתאמן, ובנתיים אני מתאמנת ב-Dark Cornian. אני רוצה לבדוק אם יש אולי מפלצות שנותנות יותר EXP מהם אבל לצערי, אחרי ה-BB אני לא מוצאת אתר כמו hidden street או Basilmarket שיש לו פרטים מעודכנים לגבי המפלצות X: לצורך העניין אני רמה 139 X:

צ ל י ל 8

New member
אני אצרף לך לינק:

http://www.basilmarket.com/forum/1788426/0/Post_Big_Bang_Training_Guide.html# מקווה שיעזור. חוץ מזה יש לי עוד מדריך למקומות אבל הוא עבור קשתים, אז אני לא בטוחה שיעזור לך. ממליצה לך לחפש בפורומים שמתמחים בעבודה שלך.

SimsY

New member
בזיל מרקט גם לא מעודכן !

הדרופים שם הם לפני ה-BB !! (השוויתי עם הידן סטריט, שהדרופים שכתובים שם באמת יוצאים לי) אז נא לשים לב לא לנסות לקחת את זה כמידע מוצק כי חבל לעשות הנטינג במשך שעות למפלצת מסויימת כדי להשיג משהו כשהיא בכלל לא מפילה את הדבר המסויים הזה !! לגבי שאר הדברים גם יכול להיות שיש פאקים אבל אני לא יודע אם כן.

צ ל י ל 8

New member
תלוי באיזה לינק אתה מחפש:

לינק לMASTERY BOOKS : http://www.southperry.net/showthread.php?t=31962 אני מסכימה שהיידן לא ממש מעודכן בדרופים. זה קצת בעייתי. אני לא יודעת איפה יש לינק אמין למציאת דרופים רגילים כמו ציוד וכד'... מישהו?

SimsY

New member
דווקא אמרתי ההפך

הידן כן מעודכן בדרופים - מה שיוצא לי תמיד מופיע שם. אמרתי שבזיל מרקט לא מעודכן בכלל בדרופים. לגבי סאות' פרי אני לא יודע - אף פעם לא ניסיתי אותם.

צ ל י ל 8

New member
זה מה שמצאתי, מקווה שזה מעודכן:

Those with (?) following the name means I haven't seen them drop or proof of it dropping there yet. Giant Robot SG-88 20 - Dark Yeti(?) - Memory Guardian(?) Giant Robot SG-88 30 - Horntail(?) - Brexton Missile Tank 20 - Miner Zombie - Gatekeeper(?) - Chief Oblivion Guardian(?) - Green Cornian(?) Missle Tank 30 - Dark Cornian - Blue Wyvern - Thantos(?) - Chief Memory Guardian Satellite Safety 25 - Ghost Pirates Bots n Tots 20 - Dual Ghost Pirates - Blue Kentaurus - Dark Rash(?) Bots n Tots 30 - Miner Zombie - The Oblivion Guardian(?) Amplifier AF-11 20 - Grim Phantom Watch - Memory Guardian(?) - Nest Golem(?) Laser Blast 20 - Rextons - Death Teddy Laser Blast 30 - Jr. Newtie - Rextons(?) - Nest Golems(?) - Oblivion Monk(?)

btekx

New member
סבבה... באיזה שעה מחר את מחוברת?

ושמך הכינוי...

למעלה