יאווווו... *קינאה* חחח... האיכות לא משו ולא שומעים את הגר כלכך, לא יודעת למה אבל וואי..איזה יופי
V vered151 New member 12/4/07 #14 יאווווו... *קינאה* חחח... האיכות לא משו ולא שומעים את הגר כלכך, לא יודעת למה אבל וואי..איזה יופי
ה האגוש New member 12/4/07 #16 הלו הלו !!! זה אחד הסרטונים היחידים שכן שומעים אם תתאמצי, תצליחי |נקודה רגישה, נו|
ל לבן בחלiם שחור New member 12/4/07 #22 ../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo47.gif../images/Emo140.gif
ה האגוש New member 12/4/07 #24 אני במקומך! הייתי לוקחת לה את המצלמה, מעבירה למחשב, ולאלבומים, ומחזירה לפני שהיא מתעוררת :] אבל אתה עצלן יותר ממנה! אין תקווה ;[
אני במקומך! הייתי לוקחת לה את המצלמה, מעבירה למחשב, ולאלבומים, ומחזירה לפני שהיא מתעוררת :] אבל אתה עצלן יותר ממנה! אין תקווה ;[
O O f r i s h New member 12/4/07 #28 את מושלמת../images/Emo23.gif אני יודעת שזה באיכות גרועה. כולי רעדתי, תסלחו נו
O O f r i s h New member 12/4/07 #33 נכון../images/Emo46.gif וגם בקטע שאורעד אומרת לעברי... אז הן העבירות את המצלמה בינהן צליל: "כמה תמונות?" ים: "היא מצלמת סירטון" אומשוכזה
נכון../images/Emo46.gif וגם בקטע שאורעד אומרת לעברי... אז הן העבירות את המצלמה בינהן צליל: "כמה תמונות?" ים: "היא מצלמת סירטון" אומשוכזה