מישה!!!!????

מיקי 666

New member
מישה!!!!????

מישהו יכול לכתוב לי מה היה בפרק היום? ראיתי רק את הסוף איזה כייף שהבת של סטיב וג'נט בריאה!!!!!

1Shir

New member
אני אנסה.

דילן מנסה להתחיל עם ג'ינה והיא דוחה אותו. הוא עובר לנסות להתחיל עם קלי (מה עובר עליו?), מאט מבהיר לדילן שהוא קולט את כוונותיו, ודילן נסוג. קלי מצליחה להשפיע על אמה לדבר יפה על מל ליד ארין, כדי שארין לא תעבור את מה שקלי עברה בזמנו, כשג'קי דברה לא יפה על אביה של קלי באוזניה. דונה כועסת על הוריה שהם מסתירים שג'ינה היא אחותה, היא הולכת לפני תחילת הארוחה עם נוח בכעס, אך לא מספרת לג'ינה את האמת כדי לא להסעיר אותה. דייויד קצת מקנא לג'ינה בגלל דילן אך הם מתגברים על כך מהר ובאהבה. נראה לי שזהו.

shanyz

New member
דילן היה כזה חמודדדדדדדד

למה המאט הזה צריך להרוס??:) דילן כזה מתאים לקלי:) כאילו, אני אוהבת את מאט, אבל את דילן יותר!! הוא וקלי תאומות נפשות!!! זוכרים את הפרק שדילן וקלי רבו משהו במכונית? וקלי יצאה כזה בכעס? פתאום נזכרתי בזה.. יוו התמונה עומדת לי בראש.. הלוואי ויעשו שידורים חוזרים מההתחלה!!!

מיקי 666

New member
הלוואי הלוואי הלוואי

וישימו את כל השידורים מההתחלה בשביל הכייף!!!! זה יההי כל כך חמוד לראות שוב את ברנדה וברנדון!! (האחים האלו הרגו אותי הם לא רבים!!! אני לא מחזיקה מעמד חצי דקה עם אח שלי!!!) והכי חשוב אפשר יהיה לראות את דילן!!! מההתחלה!!! הוא כזה חמוד!!!

shanyz

New member
אני יודעת!!!../images/Emo13.gif

לראות איך דילן וברנדה התחילו.. והם רבו על הדייט הראשון.. הוא שבר בקבוק בירה על הריצפה או משהו כזה.. והיא פחדה ממנו.. וזוכרים את הפרק שהיא חשבה שהיא בהריון!? איזה פאדיחה! כאילו, גם אבא שלה היה שם וזה.. חחה
ואשכרה הם לא רבים! אולי פעם ב...אבל גם ריבים מפגרים:) לא ריבים רציניים כמו שלי ולאחותי יש חחהה..
יש להם משפחה חמודה!! וגילן- אוו חמוד!! אבל את ברנדון אהתי קצת יותר... אבל הוא לא מופיע עכשיו..אז אני מתחילה את דילן לאהוב כמעט באותה הרמה

למעלה