כנפיים...
יקירה, את ודאי זוכרת שגם אני באתי ממקום של אובדן... גדלתי ללא הורים (אבי נפטר כשהייתי בת 5 ואמי חלתה כשהייתי בת 10 ונפטרה כשהייתי בת 15), יודעת כל כך למה את מתכוונת שהיית צריכה להתמודד לבד, אולי בגיל אחר אולי בדרך אחרת ואולי עם דברים אחרים, לכל אחד ההתנסויות שלו והדרך שלו ללמוד להתמודד עם דברים לבד, ולגלות שאפשר...(או לא...) אבל כיום ממרום גילי המופלג
אני יודעת שהיה גם רווח בהפסד, למדתי עצמאות מהי, למדתי להתמודד עם דברים שלא הייתי לומדת בשום דרך אחרת ולמדתי עוד דברים רבים דווקא מתוך המקום והצורך להתמודד לבד... וזאת למרות ובזכות הקושי והכאב, כי מתוך החושך בא האור. ביקרתי בבלוג שלך, מקסים בעיני גם על ועל אף שיש בו הרבה כאב. המכתב הספיציפי אליו הפנית אותנו הקוראים, קשה כל כך וכואב כל כך... והתגובה שלך, רק מחדדת את היכולת שלך לראות עד כמה את יכולה להתבונן בדברים בצורה עמוקה כל כך ולדעת לצאת משם בחוזק ובעוצמה... זה רק מראה לך כמה את נפלאה... ויש לך את עצמך אף פעם אינך לבד - זכרי זאת תמיד, יקרה. שמחה שהתגברת בפעם הזו, ומקווה שמפעם לפעם הדברים יהפכו לקלים יותר עד שיתמוגגו ויעלמו להם... ואנחנו כאן תמיד בשבילך, גם אם בשעות אחרות - ואני יודעת שלפעמים הרגע הזה בדיוק הוא החשוב, הוא זה שכל כך צריכים מישהו... וזה אולי הרגע שמעצים אותך בדיעבד... חשבי על זה... מחבקת אותך סופ"ש מהנה ורגוע