מישהי....?

מישהי....?

חיבוק...? קצת עצוב פתאום...

תודה לכולכן...

על החיבוקים והחיזוקים.. והמילים החמות... לא יודעת... יום קשה שכזה... הייתי היום אצל המטפלת שלי.. שהגעתי עליה בגלל משהו אחר לגמרי.. ודיברנו על אמא כמה פעמים כבר.. והיום.. רציתי לשתף אותה בכתבה.. ולדבר איתה קצת על זה.. כבר כמה זמן שאני רוצה לדבר על אמא.. ולא הצלחתי להוציא מילה בנושא.. היא שאלה למי זה קשור ואפילו לא הצלחתי לומר לה את המילה אמא... לא יודעת למה זה היה כל כך קשה פתאום... יותר מידי דברים קורים ביחד... ומרגישה שאני מאבדת אותי בין לבין...
<שמתי לכן קישור למשו שכבר כמה זמן אני חושבת לשתף אותכן... בעיקר בגלל שזה קצת קשה... בלי אמא... מקווה שזה בסדר...>

יקרה,

רק עכשיו ראיתי את התוספת של הקישור. רק רציתי לומר לך שאני מצטערת שנאלצת לחוות את מה שחווית. אני כאן, איתך ...

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

בואי חמודה שלי, אנחנו נחבק אותך פה עד שיתקמט לך העור!

S u n n y 1

New member
כנפיים קבלי חיבוק גדול

לעכשיו
ועוד כמה חיבוקים לכל היום
מקווה שהיום כבר יותר רגוע...

לפני החגים../images/Emo85.gif

היי כנפיים לבנות נעים מאוד להכירך. כל כך מבינה לליבך בתקופת החגים יש גם לי תחושת ריקנות, ואני תמיד יודעת להסביר למה? כי בזר הפרחים שבעלי מביא לי כל שנה בחג חסרה שושנה מיוחדת - אמא - אז גם אני שולחת לך זר פרחים
כלנית|
כלנית|
כלנית|
המשך יום נעים

לולי80

New member
חיבוק ענק

ראיתי את הקישור.... לא יודעת כ"כ מה להגיד מלבד, אני פה בשבילך לחבק ולאהב... תחזיקי מעמד אלף חיבוקים!!!

היי...

תודה על הזר היפה..
האמת.. שעם תקופת החגים אין לי הרבה בעיות.. זו תמיד הייתה תקופה שמחה... משפחתית כזו.. אם אבא ואחים שלי... וסבא וסבתא... ולא ממש הרגשתי לבד... או חסר... מקווה שגם השנה זה יהיה ככה.. לילה טוב לך..

לילה טוב../images/Emo79.gif

היי כנפיים שבורות ולילה נעים לך מאחלת לך שנה ושנים טובות ומאושרות בחייק משפחתך התומכת והאוהבת. ושבכל ימות השנה תרגישי חג.

למעלה