מישהי שמעה על

שש30

New member
מישהי שמעה על

היי בנות, מישהי שמעה על ברכה מזור? מטפלת ע"י דיקור+ מסג'ים +תמיסות. אשמח לשמוע... כמובן שגם אני סובלת מאנדו.

גל 4

New member
אכן שמעתי עליה מחברה...

חברה שסבלה מהדבקויות ובעיות פוריות סיפרה לי עליה (בעיקר על התמיסות) ואמרה שעזרה לה מאוד מבחינת הכאבים. לדעתי אפילו יש לי את מס' הטלפון שלה. אבל יקירתי... יקר יקר מאוד. אני לא התפתיתי...

שש30

New member
שומעת??

יש לה אתר באימטרנט. דיברתי איתה והיא אמרה שהיא מטפלת באנדו' ופוריות יחד. כל הסיפור צריך לעלות 5000שח בערך. בתקופת הטיפול אסור להיות מטופלים ברפואה הקונבנציונלית.. מפחיד קצת,משום שבינתיים - אם היא לא תצליח בטיפול כמו שהיא מבטיחה - האנדו' יכול להשתולל. צריך לחשוב על זה...

ר ו מ י ה

New member
../images/Emo31.gif ../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

בזמנו היתה עליה כתבת תחקיר מאוד לא אוהדת אצל אמנון לוי. ממליצה לך לעשות חיפוש על השם שלה בפורום פוריות
ע"פ הרושם שלי- שומר נפשו ירחק.

panda321

New member
השם שלה הצחיק אותי מאוד

הוא אמיתי או שזה לצורך פרסום?

navonlaw

New member
היא מירושלים?

אני לא רוצה להוציא לשון הרע, אבל שמעתי שיש מישהיא שמטפלת כזו בירושלים. ולצערי מנצלת את המצב שלנו ואת הייאוש והתקווה וסוחטת כספים. לי באופן אישי נראה שהסכום גבוה מאוד. טיפול רפלקסולוגיה מסג' או דיקור עומד על 250 ש"ח, והשיטה הגלובלית הזו נראית מוגזמת מעבר לכך, איך היא מעיזה לגיד לך להפסיק את הטיפולים הקונבנצויונליים? בי מטפל הילר מדהים שאומר לי שהדברים לא קשורים אחד לשני. זה לא נוגד. וצריך לנסות הכל במקביל. הכי חשוב- לנשום טוב, לנוח והירגע ככל האפשר מאחלת לך את כל הטוב שבעולם

טל249

New member
אני שמעתי עליה ואפילו התקשרתי לקבוע

אבל משהו בדרך הדיבור שלה "הריח" לי לא אמין - אז ויתרתי על ה"תענוג". אינטואיציה בלבד..

שש30

New member
תודה על

בנות, תודה על התגובות,נראה לי שאוותר. בכל מקרה, תזונה נכונה זה דבר חשוב ואת זה אני יכולה להרכיב לבד וזה לא עולה 5000 ש"ח
בהצלחה לכולנו...

למעלה