מישהי שמעה על.....

i p e r e t z

New member
מישהי שמעה על.....

פקק ששמים אחרי ההזרעה?????? כדי שהזרע לא "ייברח"?

רוית ב

New member
לא../images/Emo8.gif

מותק הזרעים מגיעים תוך מספר דקות!!! למקום שהם צריכים להגיע וזה מהנרתיק תארי לך שחוסכים להם יותר מחצי הדרך העויינת? הזרע לא "נופל" למטה כי הרחם יש לו נטיה קדימה או אחורה... ויש את הפקק הרירי של צוואר הרחם.... (האמיתי בגוף שלך - תמיד יש אותו) מאיפה הרעיונות האלו בכלל...מצחיקולה אחת. אני מנסה לתאר את עצמי הולכת עם פקק באינסטלציה... חחח רגליים סגורות כאלו....חחחחחחחח

i p e r e t z

New member
רויתוש..........

מסתבר שיש את זה כי חברה שלי שעברה הזרעה הרופא שם לה את זה ורק אחרי כמה שעות היא הוציאה את זה אכן כמו פקק של אינסטלטור............
ודרך אגב היא נקלטה להריון מה את אומרת על זה???????????????????
זה בשיא הרצינות...

יולי 7

New member
נשמע מאוד ציורי...

ולמען האמת לזרע לא כל כך קל לברוח... שמעתי שעד לפני שנתיים בערך, היו נהוגות שתי שיטות הזרעה, האחת שנהוגה כיום והשניה שכבר לא והיא אולי מה שאת מתארת, אני מנסה לדלות מהזכרון את התאור שמעתי (אז עוד לא הייתי בעניינים והסיפורים לא ממש נכנסו לסיסטם...) בכל אופן השתמשו במשהו מגומי אם אני לא טועה, שהיה צריך להוציא אותו כמה שעות לאחר ההזרעה כמו טמפון, הבנתי שזה לא היה סימפטי במיוחד אבל זו נחשבה לשיטה פחות פולשנית. אז אם לזה התכוונת....

i p e r e t z

New member
כן באמת...

חברה שלי הייתה באמת לפני שנתיים בהזרעה אז יכול להיות שיש קשר אולי כבר לא עושים את זה אני לא יודעת

poli4

New member
../images/Emo26.gifרירית,הפלות,וקרישיות../images/Emo36.gif

לא מזמן עברתי הריון כימי והיתה לי גם פעם הפלה טיבעית. ויש לי גם רירית דקה , תהיתי האם יש קשר בין רירית דקה לקרישיות יתר? האם יש פה בנות שיש להם רירית דקה שעשו בדיקה לקרישיות יתר? שאלתי בפורום של הרופאים והם הפנו אותי לפורום גניקולוגיה לא כ"כ ברור לי איך הם לא יודעים את התשובה.
(חוץ מליאורי כמובן .... שהיא התשובה האמפירית הראשונה שלי) תודה.

אני סובלת מקרישיות יתר

שגילו אחרי שתי הפלות (שבוע 8-9) של הריונות עם שקי הריון של ממש. אבל אצלי אין שום בעיית רירית! בהצלחה

lady D האחת

New member
נזילות של הפנינים אחרי החזרה-טרמפ ?

אולי טיפשי לחשוב כך, אבל תחשבו על זה,אחרי החזרה את עדיין נוטלת פנינים לסוגיהן (אנדומטרין/אוטרוגוסטן) שנוזלים החוצה,אז מה קורה עם נטילת פנינים אחרי החזרה,למשל ביומיים הראשונים ,שהכוברים עדיין מטיילים להם בפנים? לא יכולים גם "לנזול" יחד עם הפנינים?

נועם@בת

New member
העוברים "מטיילים" בתוך הרחם

הם רחוקים מרחק שנות אור מהנרתיק שבו את מחדירה את הפנינים. בינם לבין הנרתיק מפריד צוואר רחם ארוווך וסגור. למען האמת הם לא ממש ממש מטיילים. הם נמצאים בתוך חלל מינימלי מלא נוזלים שבתוכו הם נעים במין תנועה איטית שלא ברור מה גורם לה. בכל מקרה התנועה הזאת מביאה אותם להשתרש במקום הנכון ברחם. בהצלחה נועם

דבורה1

New member
הי פולי../images/Emo24.gif

קודם כל מצטערת לשמוע על מה שעבר עליך, הריון כימי- פיכסה. אבל מה לעשות גם את זה עוברים. בעקבות כל ההפלות שלי עשיתי מחקרונצ'יק בנושא קרישיות יתר (שדרך אגב 4 רופאים "פספסו" שיש לי בעיה בעקבות בדיקת הקרישיות ורק המוטולוג עלה על זה, אז שווה לשאול המוטולוג בנושא). לא ידוע לי על קשר לרירית דקה, אצלי להפך הרירית תמיד יפה ועבה "רירית של סוס" כדברי הטכנאית. גם ההגיון אומר שקרישיות יתר לא מקושר לרירית- אבל תשמעי, לכי עם התחושות תבררי כמה שיותר. מצטערת שאין לי יותר מה לחדש.

למעלה