מישהי שהיא לא אני

מאיה_23

New member
מישהי שהיא לא אני

היי אני מאיה, ואני צריכה עזרה בפירוש חלום קצת משונה. בחלום אני נוסעת עם מישהי באוטובוס, שבמציאות אני בכלל לא מכירה אבל בחלום היא חברה קרובה שלי. אנחנו מגיעות למסיבה, עם הרבה אנשים. אני מתנהגת בצורה מאוד פרועה. פתאום אני נשכבת על הרצפה עם החברה (?) והיא מתחילה לשאול כל מיני אנשים שעוברים אם הם רוצים לשכב אתי. אני מתחילה לצחוק ומאוד נהנית מהקטע הזה. איש אחד מבוגר לא ענה, איש אחד צעיר ענה ``לא, מה פתאום?`` ואחד אמר. ``בטח שכן!``. ואז נגמר החלום. אני בדרך כלל לא מתנהגת בצורה כזאת אני נורא שקטה וביישנית וצוחקת בצורה כזאת רק עם אנשים קרובים אלי שאני מכירה. מקווה שתעזרו לי לפרש את החלום, מאיה.

Deosette

New member
מישהי שזאת לא את

היי מתוך חלומותיי האישיים למדתי שאחת המטרות החשןבות של החלום היא להביא לפורקן של הדברים שאינם מתממשים במציאות. לא רק שהחלום חושף וממש את החסר בחליי, אלה גם מאפשר לך להציג צד שהוא שונה מאופייך כדי להראות איך זה היה יכול להיות למשל, פעם חלמתי שאני גבר, זה מבטא את הרצון שלי לבדוק את עצמי בצד השני של המתרס, לראות איזה תגובות הייתי מקבלת. החלום הוא כמו סרט, והוא מאפשר לך להיות שחקנית ולקחת חלק בתפקידים שונים, עם כי יש לזכור שהתפקידים שאת נוטלת לעצמך הם למעשה מייצגים את הצדדים הרצסיבים באישיותייך. זה שאת ביישנית, זאת תכונה דןומיננטית שלך אבל יתכן שהרצון להתפרע תמיד חבוי בך, והחלום ממש את הצורך הזה.

למעלה