מישהי ראתה תקטע שאליסון נאנסה?

• פותח הנושא syd
  • פורסם בתאריך

syd

New member
מישהי ראתה תקטע שאליסון נאנסה?

שלום לכן. אני חדשה . הייתי חרוצה מאד- כמו אמא שלי שיודעת למצוא מציאות וכל הבית שלה מלא דברים שהיא קנתה ב``מבצע`` - היא כזאת מצחיקה- המוכר אומר לה שהוא ``יעשה לה מחיר`` והיא כמו טיפשה מאמינה ומתגאה ש``עשו לה מחיר``. ובכן - כמו אימי הקניינית הכפייתית שמסתובבת בשוקי מציאות כך אני חרשתי את הנט- ומצאתי לי את כל האתרים לתקיפה מינית וזאת למה? כי אני עומדת בפני הגשת תלונה ואני צריכה מליון ג`יגה בייטס של כוח בכדי לעשות את זה . אני לא הולכת לוותר לחלאה. מצד שני אני לא יודעת איפה אני אמצא את הכוח להגיש תלונה. מצד שלישי אסור לי לוותר לו . מצד רביעי אני לא יודעת מאיפה אשאב את הכוח הנפשי להגיש תלונה. בקיצר עשיתי חרישה של כל הפורומים - מה שנקרא חיפשתי בית לנפשי הדוויה ולחיי רוויי הטריגרים ולעיני רוויי הפלשבקים ולפינה האפלה במוחי שמכילה את כל הזכרונות החולניים שהם לא רק זכרונות - הן מציאות מטורפת, פלילית , נצלנית. אני עדין לא קולטת את המניע שלו לעשות לי את זה. מה הקטע שלך? אני נזכרת בדברים דרקוניים ואני שואלת את עצמי - מה בדיוק הוא חשב ? אני מנסה לגונן עליו. הוא היה גם טוב אלי עד כמה שהאופי המעוות שלו אפשר לו- בקטע של תמיכה כלכלית ( אתם מבינים כבר על מי אני מדברת נכון?). אני מנסה לסנגר עליו- עולה חדש, עבר קשיים בארץ מוצאו, עבר קשיים רבים בארץ, הוא אפילו חווה פסיק מהשואה- הוא בטח היה חסר שליטה עצמית כשהוא עשה לי את זה. רגע- אני מתגלצ`ת. טוב . דיברתי על אימא שלי - מה שאני אומרת שכמו שהיא חרוצה בקניית דברים שרק היא חושבת שהיא צריכה כך אני חרוצה במציאת פורומים באינטרנט כי אני לפני הגשת תלונה ואני חייבת למצוא בי כוחות. איך שהוא הכל התגלץ` לי . טוב אז דיברתי על זכרונות. סתם מעניין אותי- מי שמעולל דברים כאילו לילדים שלו מה עולה לו בראש? מה - הוא לא משער שיום אחד הוא ימות מבושה וישב שלושה חודשים בכלא? מה בא לך על סוהרות או בא לך לישון במיטת קומותיים? אני לא מבינה את הצד של המתעלל? מה בדיוק חשבת שעשית את זה . או קי - אני הייתי אובייקט לתפיסה החולנית שלך אבל אתה ? אתה איש מקצוע מבריק - אתה פשוט מבריק ומוכשר מבחינה מקצועית וגם וורקוהליסט? למה לך לסכן את ההנאה שבלשבת כל היום במשרד ולסגור עסקאות ולעבוד עד מוות? אתה הרי כל כך נהנה לעבוד - גלצ`תי. האמת היא ראיתי אתכם בקטע של סדרות ורציתי לשאול ? מישהי מכן מכירה מלרוז פלייס וראתה את הקטע שאליסון פרקר המכוערת גילתה שאביה מלסטד הר בילדות ? ( שימו לב - כתבתי שתי מילונות באנגלית- לא להתלבלב : ) ואם ראיתם את אליסון פרקר המכוערת במלרוז מה אתן חושבות ? אני חושבת שהתסריטאי גרוע כי כך לא מתנהגת קורבן של תקיפה מינית בילדות . היא צריכה להיות הרבה יותר שרוטה. נפסקו לה הסיוטי לילה אחרי זמן קצר. רבותי- זה לא כל כך קל . סיוטי לילה זה לא קיטנה של חודש. זה אוניברסיטה של כמה שנים :)

מורני !

New member
מלרוז פלייס

קודם כל ברוכה הבאה, דבר שני .. כן אני ראיתי. ראית את הקטע שהיא לא הצליחה לרדת למחסן? אממממ האמת שכל ידעתי את התסריט רק מהרמזים המוקדמים.... ונכון שהסיוטים לא מסתיימים מהר, אבל מצאתי ששאר התסמינים אצלה היו נכונים. הפחדים, הסיוטים, ההימנעות מהמרתף, הקטע עם הבובה. כולם כאחד הם תסמינים מוכרים. וכמוך גם אני באוניברסיטה הזו. ראיתי שאת תוהה לגביי הגשת תלונה... האמת שאני אישית לא הגשתי כי לא חשבתי שהיה בכך טעם, ולכן אולי אני לא הבחורה המתאימה לייעץ במקרה הזה.. אבל... אני דוגלת בללכת אחר הלב. אם להגיש תלונה יקל עלייך... אני בהחלט מוכנה לתמוך בך בצעד הזה. מעבר לכך... כל ההתלבטות של ``למה עשית את זה?`` ``למה לך לקחת את הסיכון של הכלא..?`` לדעתי מיותרת.... כי מה הרי הטעם? הוא עשה. אם הוא חשב או לא .... זה הרי משנה? הוא עשה. השאלה הלאה היא מה את עושה עם זה?

syd

New member
מורני יקרה

גם אני כמוך מאמינה בללכת אחר הלב ושלכל אחת יש את הפתרון היחודי והאידאלי שלה לתקיפה מינית . אני מסכימה איתך ב מאה אחוז בקטע שכל אחת יודעת מה טוב בשבילה הלוואי ואחרים היו אומרים את זה כי יש אנשים שחושבים שאם נאנסת את שרוטה במוח והם קבלו לגיטימציה להכתיב לך מה לעשות וכל הזמן אומרים לך בצורה שבא להקיא , בצורה כה פלצנית מה לטובתך. לא מספיק שהאנס לקח ממך תכבוד יש אנשים שיש להם התעוזה והחוצפה להמשיך את דרכו - ממש כמו רבין ממשיכים בדרכו אבל יש אנשים שאחרי שנאנסת משפילים אותך עוד יותר בזה שאם יש לך כאב נפשי ואת רוצה לדבר וחושפת בפני אחרים את הכאב שלך הם נותנים לך עצות מלמעלה ומסכלים עליך כמו אחת בחסות האופוטרופוס הכללי - איזה אחת שלא יודעת מה טוב בשבילה בעקבות האונס. אני עשיתי עכשיו החלטה לבוא רק פעם בשבוע לקהילות ולכן מכתב זה הוא גם פרידה לשבוע. נכון - מרוב טונות קהילות שגיליתי דווקא בזאת ובלתת יד יצא לי להיות מעט- הייתי המון בנענע וב אי או אל אצל בהנהלת מוארת - מומלץ לראות . בכל מקרה- נכון - אולי המילה פרידדה נראית מוזרה מאד אבל לי זה עשה כל כך המון מבחינה נפשית להיות כאן שכן- למרות שדווקא בתפוז הייתי שניה וחצי אני מאד אתגעגע כל השבוע אבל הי יש לי חשבון טלפון להגן עליו. אני מאד אתגגע. בקשר לתחושת האשמה שלי . אני דוגלת דגולה באסכולת לכי עם הרגש עד הסוף ואז הוא יניח לך. אני מרגישה אשמה - אני אלך עם זה עד הסוף- ארגיש את זה - אקבל תגובות - ומי יודע- אולי אני אגיע לשלב המיוחל של כעס על התוקף. עכשיו אני כועסת רק על עצמי שהייתי ויברטור של כזה יצור. מרגישה זבל שבזבלים. שאני - שיש לי כרדיט בחיים על המון דברים שמשתי אדם מכוער ומגעיל לשפשוף ה--- שלו? אני מתביישת ושונאת את עצמי שנאת מוות על הרגשים האילו ובא לי להביא לעצמי כדור בראש אבל בא לי הרבה יותר לחיות- וזה כל כך מכאיב לחיות עם הידיעה שני הייתי בעל כורחי בסיטואציות כאילו. אני יודעת שהייתי כאן שניה וחצי ויש כאילו שבאים יום כן חודש לו וזה טבעי אבל אני החלטתי לא לבוא שבוע למרות שיש לי המון מה להגיד והמון מה לשרשר ולהגיב. אני לא אהיה כאן שבוע אבל אני חייבת לאמר שאני אחשוב ואתגעגע והייתי רוצה לקבל שרשורים בזמן הזה כך שיהיה לי מה לראות שאחוזר ( צומי זה צומי זה צומי זה צומי) בכל מקרה אם בא לך הייתי רוצה לשמוע את דעתך על מרכז לסיוע לנפגעות תקיפה מינית והאם כדי להסתיע בהן לדעך ואיך החוייה שלילית או חיובית.

למעלה