מישהי מכירה????

קרן2510

New member
מישהי מכירה????

אני חייבת עזרה בדחיפות. אני צריכה לחזור לעבודה והבת שלי מסרבת בכל תוקף לקחת בקבוק. הומלץ לי על בקבוק מסוים שהום פיטמה שמחוברת לשקית או משהו כזה.... מישהי מכירה את זה???? אם כן,אשמח לדעת את השם של זה ואיפה אפשר לקנות את הבקבוק הנ"ל

מישהי מכירה

נשמע כי הכוונה היא ל"פלייטקס". לדעתי, אפשר להשיג בפארמים השונים. א ב ל, לדעתי זה לא מה שישנה את דעתה של בתך, מכיוון שעדיין- היא צריכה להכניס פטמה שאינה שלך לפיה (לא משנה למה אותה פטמה מלאכותית מחוברת- לבקבוק או לשקית). בת כמה בתך? מה כבר ניסית?

קרן2510

New member
בינתיים אוונט

ניסתי את הפטמה עם השלבים וגם בלי...מה שאמרו לי זה שכיוון שהפטמה של הבקבוק עם השקית היא יותר דומה לפטמה אמיתית ילדים מסכימים לקחת אותה...נכון להיום היא מקסימום לוקחת לפה אבל היא לא מוצצת...יש לך אולי עצות אחרות?! אני אשמח מאוד

בת כמה בתך?

עדיין לא נוצרה הפיטמה שיכולה לחקות גודל, מבנה, מרקם, ריח וכו' של פיטמה אמיתית... ומלבד זאת- הרי לכל אחת מאיתנו שד שונה ופיטמה שונה! ילדים שונים מגיבים בצורה שונה לפטמות-בקבוקים שונות. שוב- בת כמה בתך? הגיל משנה לפעמים לגבי העצות...

קרן2510

New member
בת 3 חודשים

ובאופן כללי היא יונקת מצויין ומאוד אוהבת לאכול אגב,תודה על התגובה המהירה

מתן בקבוק

אם תעשי חיפוש בפורום זה- תמצאי רעיונות רבים להרגלת תינוק לבקבוק. מה דעתך לנסות לתת לה את החלב בכוסית פלסטיק קטנה? שווה לנסות. פחות סיכון ל"העדפת בקבוק" בשלב מאוחר יותר. ואם בכל זאת תרצי להשתמש בבקבוק- כדאי שמישהו אחר ייתן לה, כאשר את בכלל לא בבית (כשאמא בבית- יש רק ציצי). תני לה לשחק עם הבקבוק, כך שמידי פעם ייכנס לפה, והיא תלמד מה לעשות איתו. בכל מקרה יש צורך בסבלנות. לעתים- רק כאשר האמא יוצאת לעבודה והתינוק נשאר עם מטפל אחר- הוא מסכים להשתמש בבקבוק. במקביל- לכמה שעות את אמורה להיעדר? נסי, אם אפשר, לצאת בהתחלה לזמן קצר, או להודיע בעבודה שבתקופה הראשונה אולי תוזעקי הביתה מוקדם יותר. יש תינוקות שמנצלים את שעות ההיעדרות של האמא לשינה ומשלימים את הארוחות אחרי חזרתה הביתה.

קרן2510

New member
בת 3 חודשים

ובאופן כללי היא יונקת מצויין ומאוד אוהבת לאכול אגב,תודה על התגובה המהירה

קרן2510

New member
לצערי אני עובדת מחוץ לעיר...

כך שהיא לא תוכל לחכות עד שאני אחזור. אגב,יש לי עוד שאלה אני לא מתכוונת לשאוב בזמן העבודה לכן החלטתי לתת לה מטרנה.נכון להיום היא לא כ"כ טעמה לכן אני לא יודעת איך היא תגיב. יכולות להיות עם זה בעיות?יש תינוקות שלא אוהבים את זה?ובכלל באופן כללי יש משהו שאני צריכה לדעת בנוגע למעבר? אני אשמח לתשובה כיוון שאני מתקשה במציאת המידע באינטרנט

תיני25

New member
אני הצלחתי עם הבקבוק של NUK

אחרי שניסיתי מגוון בקבוקים. עכשיו הוא כבר מסכים לכל הבקבוקים.

למעלה