מישהי מטופלת בבי"ח מאיר?

מישהי מטופלת בבי"ח מאיר? ../images/Emo101.gif

אני גרה די קרוב לבי"ח מאיר... וזה נראה לי הרבה יותר נוח להגיע לשם.. אבל לא שמעתי על אף אחת שמטופלת שם.. יש פה מישהי כזאת? או ששמעתן משהו על בית החולים הזה? אני מדברת כמובן על מחלקת הפוריות או ה IVF שלהם!! כל מידע יתקבל בברכה..

bapi

New member
לא מטופלת שם....

אבל אני חושבת שאם תעשי חיפוש מתקדם עם שם בית החולים תגלי למה בנות לא מטופלות שם חוץ מזה אני בטוחה שמיד תקבלי עוד תגובות בעניין

neta2

New member
עדות שמיעה בלבד:

אומרים שהמחלקה להפריה חוץ גופית הכי גרועה בארץ היא שם
רק משמועות.

venus13

New member
כך גם אני שמעתי

ויותר מפעם אחת ניראה לי שכדאי לבחור מקום אחר בהצלחה ונוס

תודה לכולכן... עשיתי חיפוש קצר

בפורום וראיתי באמת רק דעות שליליות.... אז אני אבדוק אופציות אחרות!! תודה על המידע החשוב

קורילי

New member
בצעתי גם בדיקה דומה

ולפחות מבחינת "עדות שמיעה" לא הצלחתי לשמוע חוות דעת חיוביות... כמובן שזה לא בהכרח אומר משהו, ולפי הרופאים לכל המרכזים יש פחות או יותר את אותן השיטות ואותם אחוזי הצלחה, אבל בכ"ז... אני עשיתי "סקר שוק" - הלכתי לפגישה עם רופא במאיר ובבלינסון, וההתרשמות שלי מבלינסון היתה יותר מקצועית. שוב, אין לדעת, עוד אין לי תוצאות לנופף בהן, אבל לי לפחות ה"סקר" האישי עזר לקבל החלטה בלב שלם...

אני טופלתי שם

טיפול וחצי. ה"חצי" זה טיפול שבו הזרקתי דקפפטיל ארוך ולא התחלתי הורמונים. אחרי מחשבה (והמלצות של בנות מהפורום) החלטתי לעבור לבלינסון. יש לי רק דברים רעים לאמר על המחלקה. מליון דברים קטנים שביחד גורמים לחוויה ממש לא נעימה. כשהייתי שם חשבתי שזה מה יש ועם זה נחיה אבל אחרי שעברתי הבנתי שאפשר גם אחרת. מאוד לא ממליצה.

למעלה